Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 evesnek mennyi eselye van manapsag egy 19 evesnel? nagyon rossz a szitu ezen a teren?
Beszéltem már gyerekes gondolkodású 14 éves lánnyal is, főleg az írásbeli kommunikációjával voltak gondok.
Pl. amikor nem léptem be instagramra fél napig és egy halom üzenet fogadott tőle, ilyenek, próbálom idézni:
Szia
.
.
Hallod
?
?
?
?
?
Naaa
?
?
?
?
Hahó
?
?
?
?
I
t
t
v
a
a
a
a
g
y
?
?
?
?
:(((((((
.
.
.
.
Jo
.
Akkor ne irjal :(((
.
.
.
Én 14-éves lány vagyok és az osztálytársamnak már vagy fél éve 18 éves palija van és jól elvannak, és előtte is mindig 17 év fölötti fiukkal ismerkedett és ez úgy unbock az összes osztálytársamra jellemző.
És őszintén nem vagyon értek egyet az efféle kapcsolatokkal de mint a példák mutatják ez mostanában már sokszor előfordul
"Egy 14 evesnek mennyi eselye van manapsag egy 19 evesnel?"
Fordítva nagyobb esélye van. Bár vannak okos 14 évesek, akik nem hagyják hülyíteni vagy megvezetni magukat idősebbek által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!