Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság minden lány ekkora lotyó vagy csak nekem vannak rossz ismerőseim?
Fél év alatt már a 2. ismerősöm avat be a nemi életébe, én meg legszívesebben lehánynám őket. Az egyik a volt barátjával feküdt le nyáron, egy kocsiban (de ő nem olyan lány...), a másik (aki nagy élvezettel ócsárolta ezt a lányt, aki az exe kocsijában kefélt) meg a múlt héten közli velem, hogy lefeküdt a fiúval, aki már nem is barátja, de már visszafogadta...de utána a fiú már nem úgy állt hozzá, mint addig (csak arra kellett neki, szerinte). Az első lány 18, a második lány 15 éves...
Én kicsit idősebb vagyok (22) és lehet, hogy maradi vagyok, de nekem az ilyen emberektől a belem kifordul és akkor ezek sírnak, hogy jaj nincs normális pasi?
Te sem vagy ilyen, nem? Akkor mégis csak van kivétel, nem?
Amúgy pedig nagyon érdekes olvasni, hogy a beled kifordul, de hogyan próbálsz meg segíteni nekik? Mert egy 15 éves kislány még nincs tisztában azzal, hogy mit tesz. Próbáltál segíteni neki, vagy csak a háta mögött okádod le, titokban, ahogy egy 22 éves felnőtt nőhöz illik? N31
Nem mindegyik, de sajnos nagy százalékuk.....
Én a szerelmet keresem, hogy egy lánnyal kölcsönösen szerelemben éljek..ismét.....
De ilyen előéletekkel.....gyomrom felkavarodik tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!