Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg nehezen viselitek ha látjátok, hogy az egyik lány vagy lány barátotok sír vagy csak simán rossz kedve van, szomorú?
Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 16:42
1/9 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy ezzel más fiú is így van. De ezek szerint ők is hasonlóak hozzám. Én utálom, ha egy lány sír. Akkor is, ha ismeretlen. Szinte ösztönszerűen előjön, hogy meg kell vigasztalnom.
2/9 anonim válasza:
Én olyankor nagyon szomorú vagyok, sok lány barátom van és hogyha az egyikőjük szomorú késztetést érzek arra hogy megvigasztaljam, néha főleg ha épp szerelmi bánataik vannak vagy ilyesmi jobban esik nekik egy fiú vigasztalása, de ez fordítva is igaz ha valami ilyen problémám van akkor azt a lány barátaimmal osztom meg
3/9 anonim válasza:
Csak akkor ha megsajnálom a lányt. Viszont ez egyre ritkábban van így, mert sokan maguknak köszönhetik az okot amiért sírnak.
4/9 anonim válasza:
Igen, szerintem is elszomorító, én olyankor próbálok neki segíteni, hátha sikerül..
7/9 sefi14 válasza:
Én szomorú vagyok ha látom hogy egy lány szomorú, vagy sír. Mindig érzem hogy segítenem kell azon aki boldigtalan, vagy van valami problémája.
8/9 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok maradjatok ilyenek :D koszi a valaszokat
2016. jan. 27. 16:25
9/9 anonim válasza:
a legnagyobb ellenségemet is megvígasztalom ha sír :) még ha ő ezt nem is tenné meg értem én ugy érzem kötelességem hogy boldogságot okozzak minél több embernek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!