Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is jó 13 évesnek...

Szerintetek is jó 13 évesnek lenni?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok sokszor vagyok szomorú, depressziós, mert nagyon elmúltak rajtam az évek. Olyan sok dolgot tudtam csinálni 13 évesen ami nagyon jó volt.

13 évesen utcán pisiltem, és meglátott egy néni és mosolygott de először nem tudtam h ott van. Rengeteget bicikliztem. Úgy csináltam mintha az utcán elakarnám ütni az embereket biciklivel. Benyálaztam más kanalat az iskolában és nem jöttek rá, de akkor még beteg is voltam és ráakartam ragasztani. Az utcán sétáltam és egy kicsit lejjebb húztam a nadrágom és nézték. Vicces meséket néztem késő este.

Elmondhatlanul jó volt akkoriban és nagyon hiányzik. Most kb semmit se szoktam csinálni unalmas az életem.

2017. nov. 14. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ritka hülye 13 éves voltál, örülj, hogy épp bőrrel megúsztad!

Ha 22 évesen ezt visszasírod és úgy érzed elmúltak az évek, akkor a 13 éves kori dolgaidat is beleértve, valami mentális betegséggel küzdesz. Irány egy pszichológus!

2017. nov. 14. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, de ha én láttam volna, hogy te 13 évesen ilyeneket csinálsz, én szerintem úgy rúgtalak volna sejhajon, hogy hazáig repülsz.
2017. nov. 14. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:

Pedig olyan jó volt.😢

Mi az a sejhaj

2017. nov. 14. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg beteg vagy!

De mi a fene akadályoz, hogy letolt gatyával járkálj most is az utcán és kanalakat nyalogass, ha ilyen ócska dolgok okoznak neked örömöt?

Aztán várd a reakciókat, a fehér ruhás bácsikat, kényszerzubbonnyal!

2017. nov. 14. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Van egy jó hírem számodra, ahogy olvasom, szellemileg még mindig akörül tartasz. :D
2017. nov. 14. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Én megértelek!

Visszasírom a tizenéves koromat, én is úgy érzem, hogy elrepült felettem az idő. Emlékszem amikor bekerültem egyetemre csodálkoztam, hogy itt már senki nem dobálja meg a tanárokat galacsinnal. :D Meg nem köpőcsövezik senki, stb. Unalmas volt. :D Ennek ellenére már az egyetemre is nosztalgiával gondolok. Már bánom, hogy majdnem időben diplomáztam. :D (3 év BA 3,5 év alatt lett meg.) Kicsit még tovább is húzhattam volna, mert végülis jól éreztem ott magam.

Én még legszívesebben most is csinálnám ezeket a dolgokat, de ennyi idősen már hülyének nézne mindenki. :D Sosem fogunk felnőni. :) Szokták is mondani, hogy egy nagy gyerek vagyok.

23/f

2017. nov. 16. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válaszoló utolsó
2017. nov. 17. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!