Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az hogy lehet, hogy valaki...

Az hogy lehet, hogy valaki sehol nem tud megélni?

Figyelt kérdés
Az illető azért ment ki külföldre dolgozni, merthogy otthon nem tud megélni. De azóta ugyanaz a nóta:"Annyi pénzem nincs, hogy ezt meg azt kifizessem."
aug. 16. 19:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mieet ne menne a nyelv. Az az alapszint bőven megvan mikor eleve kulfoldi volt a közvetítőm is, vallalkozoként aztán én szamláztam én jártam a kulfoldi konyvelőhöz, hivatalokba bankba, kulfoldi barátom és ismeroseim lakotársaim voltak. Még a romanokkal is a közös idegennyelven balhéztunk🤣

Magyarokkal alig volt dolgom is max ha egyszer volt magyar munkatársam es majdnem csak ennyi.

Szal értő olvasás se megy.

Irtam azt is hogy vannak helyek igen ahol van ingyen szállás.

Te mi a f.sznak kommentelsz ha el se olvasol semmit?

Es nem ha krol van szó.

Azt is írtam hogy egyik helyrol kesobb 100 km rel arrébb dolgoztam a kint barátom meg nem győzött utanam mászkalni 100 kmrel arrébb! Meg vitt hozzá haza a szabadnapjaimon ami 100 km vissza is.

Inkabb maradnál csendben.

aug. 16. 21:13
 22/23 anonim ***** válasza:
*külföldi barátom. Ő tényleg lenyomott 1000 km eket is értem. Velem is. Még Mo-ra is jött utánam.
aug. 16. 21:16
 23/23 anonim ***** válasza:

Mert fogyasztói társadalom van, a legtöbb ember, amint többet keres, emeli az életszínvonalát.

Olyat is ismerek, aki havi 2000 eurót keres, évek óta kint dolgozik, de egy vasa sincs.

Még csak nem kell iphonet se vennie, elég ha csak minden nap a mekiből rendel vagy a kantinban ebédel, az automatából veszi a kólát kétszeres áron, mint amennyiért a boltban vehetné.

Kényelem.

aug. 16. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!