Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek járna a nőknek...

Szerintetek járna a nőknek menstruációs szabi, 1-2 plusz nap?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. Csak valahogy ki kellene küszöbölni azt, hogy ezt nehogy kijátszák az olyan nők, akiknek semmi problémát nem okoz a menzesz, viszont azok, akik 1-2 napig valóban szenvednek tőle, azok otthon maradhassanak, jogosan. De erre nem tudom, hogy mi lehetne a jó megoldás.
júl. 19. 21:19
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Te is hisztikéznél rajta, ha úgy szenvednél egy napig, hogy csak összekuporodva tudsz feküdni. Tudom, ez ritka, de létezik ilyen. Attól hogy neked nem ilyen, másnak még lehet, hogy igen. Vagy te mindenre ami veled még nem történt meg, azt hiszed, hogy nem is lehetséges?

júl. 20. 10:04
 22/36 anonim ***** válasza:
27%
#21. Én ÖRÜLNÉK, ha egyáltalán éreznék bármit is akkor, amikor menstruálok. Abban pedig biztos lehetsz, hogy egy veszélytelen természetes folyamaton nem picsognék soha.
júl. 20. 12:52
 23/36 A kérdező kommentje:

Miért örülnél neki ha fájna? Örülj annak, hogy neked nem fáj.

Igen, veszélytelen és természetes folyamat, ebben igazad van. De miért nem tudod felfogni, hogy vannak nők akiknek igenis nagyon tud fájni?

júl. 20. 13:25
 24/36 anonim ***** válasza:
18%

#23. Inkább örülj annak te, ha neked fáj. Te nem vagy diszkriminálva és semmibe véve a testi adottságaid miatt, velem ellentétben.

Nem is beszélve arról, hogy mennyivel egyszerűbb lehet úgy az élet, ha tudja az ember lánya, hogy mikor fog neki megjönni, mert érzi. Könnyű nektek!

júl. 20. 13:42
 25/36 A kérdező kommentje:

Nekem nem fáj. Írtam is. Nekem nem is lenne szükségem ilyen plusz szabira, viszont támogatnám, hogy azoknak akiknek igen, azoknak járjon.

júl. 20. 14:02
 26/36 anonim ***** válasza:
23%
#25. Ezek szerint te a saját magad diszkriminálását is támogatnád. Szomorú dolog ez, de jogod van hozzá.
júl. 20. 14:10
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez diszkriminálás lenne, hiszen én nem szorulnék rá erre, nekem nem lenne jogom igényelni plusz szabi napokat. Ennyi erővel minden diszkrimináció lenne, amikor valaki valami okból kifolyólag jogosult valamire.
júl. 20. 15:37
 28/36 A kérdező kommentje:
De mindegy, elfogadom a véleményed, hogy szerinted nem járna ez azoknak a nőknek sem, akik jogosan igényelnék, csak az érveléseddel nem tudok azonosulni.
júl. 20. 15:39
 29/36 anonim ***** válasza:
63%
Orvosi igazolással én is támogatnám, különben túl könnyen vissza lehetne ezzel élni.
júl. 21. 13:59
 30/36 anonim ***** válasza:
53%
Ha a férfiaknak kéne ezt átélniük ~3 hetente, akkor már régen lenne ilyen mindenhol. A férfiak hajlamosak egy kis megfázástól a halálukon lenni, ha úgy menstruálnának, ahogy én, megpusztulnának.
júl. 23. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!