Szerintetek járna a nőknek menstruációs szabi, 1-2 plusz nap?
Te is hisztikéznél rajta, ha úgy szenvednél egy napig, hogy csak összekuporodva tudsz feküdni. Tudom, ez ritka, de létezik ilyen. Attól hogy neked nem ilyen, másnak még lehet, hogy igen. Vagy te mindenre ami veled még nem történt meg, azt hiszed, hogy nem is lehetséges?
Miért örülnél neki ha fájna? Örülj annak, hogy neked nem fáj.
Igen, veszélytelen és természetes folyamat, ebben igazad van. De miért nem tudod felfogni, hogy vannak nők akiknek igenis nagyon tud fájni?
#23. Inkább örülj annak te, ha neked fáj. Te nem vagy diszkriminálva és semmibe véve a testi adottságaid miatt, velem ellentétben.
Nem is beszélve arról, hogy mennyivel egyszerűbb lehet úgy az élet, ha tudja az ember lánya, hogy mikor fog neki megjönni, mert érzi. Könnyű nektek!
Nekem nem fáj. Írtam is. Nekem nem is lenne szükségem ilyen plusz szabira, viszont támogatnám, hogy azoknak akiknek igen, azoknak járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!