Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőknek fáj amikor véreznek...

A nőknek fáj amikor véreznek a cikluskor?

Figyelt kérdés
Vagy milyen érzés?

2023. jún. 7. 11:35
A kérdező szavazást indított:
Fáj
Nem
47 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Tudod milyen, mikor görcsöl a gyomrod? Nem a sima hasfájás, hanem a görcsölés. Na, olyasmi.
2023. jún. 7. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Egyem meg. Nem cikluskor vérzünk. A ciklus maga a 28 nap. 28 naponta menstruálunk, ami a ciklus része. Igen, néha fáj.
2023. jún. 7. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Alul a hasam szokott nagyon fàjni.
2023. jún. 7. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Igen, fáj, méghozzá mocskosul tud fájni. Pár órán keresztül görcsöl, aztán abbamarad, de még akár 1-2 napig érezhető utána enyhe fájdalom, érzékenység. Más kísérőjelenségek is lehetnek, nekem van, hogy napokig fáj előtte a fejem. Ha fogamzásgátlót szed az ember, aakkor nem fáj, meg be lehet venni fájdalomcsillapítót is, de az nem sokat ér.
2023. jún. 7. 11:52
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
A korom miatt ilyen problémám már nincs, de annak idején az első 2 nap úgy görcsöltem, hogy néha felállni sem tudtam.
2023. jún. 7. 11:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan az érdekel, hogy amikor folyik a vér, mint pl. a pisilés is van, hogy csípődik. Vagy olyan érzés mintha egy néhány inkontinenciás pisicsepp lenne. Maga a vérfolyás útja nem fáj.
2023. jún. 7. 11:57
 7/12 anonim ***** válasza:
80%
nem, nem faj. ugy amikor folyik ahogy te gondoltad. maga a folyamat amikor megjön a mensi...az bizony fajhat kellemetlen de az alhasi fajdalom kb olyan mintha brutal hasmenesed indulna, csikar a hasad fura, stb. van akinek a dereka is faj pl meg az izmok. de nok vagyunk. mi ezt birjuk ;)
2023. jún. 7. 12:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Jaj te, jaj te...
2023. jún. 7. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Az konkrétan nem fáj ahogy kifolyik a vér. Az olyan mint a pisilés. (Ha neked pisilés közben csípő érzés lép fel az nem normális.) De maga a menstruáció egy fájdalmas folyamat. Nekem az első 1-2 nap szokott kellemetlen lenni. Olyankor azt érzem mintha egy nagy kő a hasamra lenne kötve és lógna lefelé és húúúzna le nagyon erősen.

Egyébként a női ciklus hossza általában 21-45 nap között mozog. A ciklus első napja megegyezik a menstruáció első napjával. A menstruáció általában 4-8 napig tart. A ciklusnak nagyjából a közepén van a peteérés. Vagyis olyan 10-22. nap körül. Csak hogy pontosítsuk a folyamatot. ☺️

26N

2023. jún. 7. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem. A többségnek viszont igen.
2023. jún. 8. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!