Mennyire fáj a nőknek, ha megütik a nemi szervüket?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 15. 16:49
4/10 anonim válasza:
Nagyon, a fiúknak gondolom jobban, ők majd meghaltak, én simán játszottam, bringáztam tovább.
5/10 anonim válasza:
Eléggé tud azért de nem olyan mint a férfiaknál. Mármint nincs vele tapasztalatom de nem dőltem össze nyökdécselve XD
7/10 anonim válasza:
Ott egy csont van, nagyon éles fájdalmat tud okozni. Pl a sípcsont is ilyesmi fájdalom.
8/10 anonim válasza:
Ne írjatok, ha nem szeretnétek érdeklődő priviket kapni, hogy pontosan hogy és hol fáj.
Aki írta, annak:próbálja ki magán;)
9/10 anonim válasza:
Ugyan mi faj??? Maximum a szemeremcsont. A mell az nagyon tud fajni, ezzel egyutt nokent tudom, hogy ez se tokonrugas kategoria.
Ami pedig fajni tudna, az belul van. Aki elbol igent mond, nem tudja, mit beszel. Kalapaccsal utik a csiklojat? A kulso nemiszerv ki van parnazva, es nincs koze a seggreeses fajdalmahoz sem.
10/10 anonim válasza:
A ferfiaknak is van szemeremcsontjuk, de az nem nemiszerv, haho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!