Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek járna a nőknek...

Szerintetek járna a nőknek menstruációs szabi, 1-2 plusz nap?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. Csak valahogy ki kellene küszöbölni azt, hogy ezt nehogy kijátszák az olyan nők, akiknek semmi problémát nem okoz a menzesz, viszont azok, akik 1-2 napig valóban szenvednek tőle, azok otthon maradhassanak, jogosan. De erre nem tudom, hogy mi lehetne a jó megoldás.
júl. 19. 21:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem felesleges. Akinek annyira fáj; az megoldja táppénzzel 🤷‍♀️

(Legalábbis nálunk ez van)

júl. 19. 21:35
 12/36 anonim ***** válasza:
70%
Ha a ferfiak azonos munkaert tobb bert kapnak, akkor siman jarjon a noknek. Meg egyebkent is!
júl. 19. 21:37
 13/36 anonim ***** válasza:
31%

2#

Ebben forditva is van ám logika, miszerint ezzel lealacsonyítanák a nőket a férfiakhoz képest.

júl. 19. 21:41
 14/36 anonim ***** válasza:
75%
De az senkit nem zavar, hogy egy nő sokkal kevesebbet visz haza, hiába végzi ugyanazt a munkakört, mint egy hapsi. Az nem triggereli a férfiakat..
júl. 19. 23:13
 15/36 anonim ***** válasza:
24%

14#

Rendkívül ritka és ezredrangú probléma a jelen civilizációnkat illetően. De konkrétan a válaszra nem arról van szó, hogy egyszerűen egy nőnek nincs olyan gyomra ebben a képtelen versenyben, mint egy férfinak? Kérdezem úgy, hogy ezt a modern társadalmi jelenséget pozitívumként hozom fel a nők mellett.

júl. 20. 00:19
 16/36 anonim ***** válasza:
33%
Nem, nőként írom
júl. 20. 00:37
 17/36 anonim ***** válasza:
38%

Persze! Ezen dolgozik jelenleg a Dobrovicki úr is - a honvédség élén!

Most vettek el a katonáktól az eddig járó alapszabadságból is, - amit természetesen átkereszteltek más fantázianévre, hogy ne fájjon annyira látványosan a jogfosztottaknak!

Irány a rabszolgatartó társadalom!

"Előember 2024" jeligére a "Saját bánatom" rovatba

júl. 20. 00:52
 18/36 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem orvosi igazolással arról, hogy extrém fájdalmas, vagy valami ilyesmi akkor igen.

Egyébként szerintem csak úgy, túlzás ezért a törvényi szabadnap.

38/N

júl. 20. 07:22
 19/36 anonim ***** válasza:
39%
Nőként írom, hogy NEM járna. A menstruáció egy veszélytelen természetes folyamat. Ezen hisztikézni nevetséges és szánalmas. Ráadásul a menstruációs szabadság diszkrimináció a férfiakkal és a már nem menstruáló idős nőkkel (vagyis az emberiség több mint felével) szemben.
júl. 20. 09:20
 20/36 anonim ***** válasza:
76%
Orvosi igazolással én adnék... viszont nemcsak mensiszabit, hanem más típusú krónikus, visszatérő fájdalommal járó állapotokra, betegségekre is. Pl. migrén.
júl. 20. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!