Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek járna a nőknek...

Szerintetek járna a nőknek menstruációs szabi, 1-2 plusz nap?

Figyelt kérdés
Szerintem igen. Csak valahogy ki kellene küszöbölni azt, hogy ezt nehogy kijátszák az olyan nők, akiknek semmi problémát nem okoz a menzesz, viszont azok, akik 1-2 napig valóban szenvednek tőle, azok otthon maradhassanak, jogosan. De erre nem tudom, hogy mi lehetne a jó megoldás.
júl. 19. 21:19
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
31%
Járjon. Addig sincsenek bent és legalább csönd és nyugalom van.
júl. 19. 21:20
 2/36 anonim ***** válasza:
23%
Nem, nemjárna. Az már elég durva hátrányos megkülönböztetés lenne a férfi dolgozókkal szemben.
júl. 19. 21:20
 3/36 A kérdező kommentje:
#1 Na, ki bántott? :D
júl. 19. 21:21
 4/36 A kérdező kommentje:
#2 Hát de a nők nem jókedvükben menstuálnak.
júl. 19. 21:22
 5/36 anonim ***** válasza:
44%
Dolgozza le szombati napokon. Nincs mivel csalni, mert a ledolgozott órák száma nem csökken. Vagy ha ez nem megoldható, csökkentsék le a fizetését a kimaradt napok számával, hiszen akkor munkát sem végzett.
 6/36 anonim ***** válasza:
67%
Minden nőnek egyformán járjon, nincs kivétel!
 7/36 A kérdező kommentje:
#5 Végülis, ez is egy megoldás lehetne.
júl. 19. 21:23
 8/36 Antiszociális lény ***** válasza:
67%

Igen.

Illetve járjon minden férfinak is aki emiatt irigykedik, de szigoruan csak akkor, hogyha felvállalja, hogy innentől kezdve őt is nőként kell azonosítani és kezelni. ^^

júl. 19. 21:26
 9/36 A kérdező kommentje:
Pl nekem nem kellene, mert nem okoz különösebb gondot. De tudom, hogy sok nő szenved tőle, annyira, hogy fel se tud kelni. Akár egészségügyi okokból, akár csak azért mert nála így működik, szerintem nekik nem kellene beszenvedniük magukat a munkahelyükre addig a 2 napig.
júl. 19. 21:29
 10/36 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sosem volt különösebb gondom a menstruációval, nem görcsölök. Szóval nekem felesleges lenne emiatt otthon ülni. Ha valakinek már a munka rovására menő fájdalmai vannak, annak jogos lehet.
júl. 19. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!