Fiatal nőként nem vagyok szégyellős, illetlenség ffi barát előtt pcéran lenni?
Anyum videóhívasotott én rajtam csak bugyi van és belelógtam a videóba. Nem zavart, nevettünk. Volt, hogy autóban lecseréltem melltartót a férfi ismerős barát előtt. Nem tudom, meglepődött én meg csak annyit mondtam: Mivan még nem láttál női mellet?
Ugye sok más nő is van így, hogy nem szégyellős? És pasik! Ha előttetek csinálna ikyet egy nő barátotok, hogy reagálnátok? Lazán vagy inkább mellőzni az ilyesmit ha nem akarok szexelni velük?
Kedves Kérdező!
Mint ahogy utaltam rá, ha ilyen nyitott vagy, akkor ez konfliktusokat okozhat. A férfiak, akik nem képesek uralkodni önmagukon és akikkel nem építesz ki megfelelő kapcsolatot, könnyen felhívásnak fogja ezt értelmezni.
Az ő olvasatukban felkínálod magad, ők kihasználják az alkalmat. Félő, hiába jelented fel, nem egyértelmű az ügy ebben a formában, arról nem is beszélve, hogy a téged ért sérelmak pszichés hatása ugyanúgy érni fog...
Mint írtam, és mint láthatod az eddigi kommentekből, az emberek (férfiaké, nőké egyaránt) 98%-ának az EQ nem elegendő ahhoz, hogy képesek lennének kezelni egy ilyen szitut.
Félek, így csak bajt hozol a saját fejedre.
"én meg csak annyit mondtam: Mivan még nem láttál női mellet?"
Úgy válaszolok, mintha nem egy hormontúltengéses kissrác kamukérdése lenne: ha kettesben vagytok egy "ismerős" pasival egy kocsiban, és te félpucérra vetkőzve nekiszegezel egy ilyen kérdést, akkor nagy az esélye, hogy a pasi felhívásnak fogja venni keringőre. Attitűjétől függően neked esik és ölelgetni kezd, vagy kiszáll az autóból, és magában elkönyveli, hogy micsoda könnyűvérű nőcske vagy.
Hogy anyukád videohívásakor ott riszálod magad egy szál bugyiban, hát... engem nőként zavarna, hogy beszélgetek a barátnőmmel, és a lánya behimbálja a csöcseit oldalról a képbe.
Férfi gondolhatja ezt provokatívnak szerintem. Hogy 'valamit' akarsz tőle.
Nőként jó, ha kicsit titokzatos vagy, és a 'titkok' nem olyan könnyen elérhetők, mert akkor megszűnnek titoknak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!