Tényleg annyira fájt az eladónak, hogy visszaírtam a húgomnak a boltban? Most én vagyok a hülye?
Nem érzi pofátlanságnak, pedig nagyon is az. Én elküldtelek volna melegebb éghajlatra. 🤬🤬
Jézusom mekkora paraszt ember... Senki nem szereti és ezt a vásárlókon veri le.
Amúgy ilyen kérdéseket szerintem ne írj ki, mert látod két idióta gyökeret is kifogtál, gondolom ezek se túl iskolázottak és a faluban ők is csak boltban tudnak dolgozni, annyira megkeseredettek, aztán ha véletlenül egy vásárlónak baja van egy eladóval akkor személyes sértésnek veszik. Pedig a sztoriból egyértelműen kiderül, hogy az eladó a f asz :D
Már miért lenne pofátlanság?! A pofátlan itt egyedül az eladó volt. Főleg, hogy egy ott levő karkötőt küldött a tesójának, hogy megvegye-e neki. Ezáltal viszont a kérdező inkább sarkon fordult (amit jól tett), magyarán a bolt egy potenciális vásárlót veszített csak azért, mert a kedves eladó bal lábbal kelt fel. Vagy csak szimplán egy bunkó.
A boltosnak pedig mindentől függetlenül “készültségben” kell lennie, ez a munkája már elnézést! Ahhoz se lenne semmi köze, ha a kérdező egész vásárlás alatt néha-néha rányom a telefonjára. Csak azért mert bemegyek a boltba még nem fog megállni az élet és ha írnak vagy hívnak, akkor bizony válaszolni fogok. Álljon már meg a menet! Az eladónak nem az a dolga és nem azért kapja a fizetését, hogy beleugasson abba, hogy ki hány perc alatt végzi el a vásárlását. Nálunk pl csomószor van, hogy barátom elmegy boltba, felírok neki pár dolgot, amit ha nem talál, akkor rám ír, hogy pl nincs, kell-e más meg küldözgeti a képeket, hogy kell-e ilyen vagy olyan akármicsoda. Szép is lenne, ha az eladó ahelyett, hogy a feladatkörével foglalkozna nekiállna kioktatni a vásárlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!