Hogy találtatok értelmet az életetetnek?
Figyelt kérdés
Felkelek, elmegyek doglozni, hazajövök és kb. azonnal bezuhanok az ágyba a fáradtságtól és nincs kedvem soha semmihez. Most komolyan, az élet ennyi lenne? Dolgozok vakulásig mert különben nem tudom fizetni az albérletet sem.júl. 9. 06:27
31/35 anonim válasza:
Eléggé rabszolgaéletet élünk az tény.
Ha lehetne semmi a világon nem dolgoznék de akkor az utcára kerülnék.
32/35 anonim válasza:
Jól szemlélteti milyen alja társaság van itt, minden válasz le van húzva 0-ra, amiben kicsit is megemlítésre kerül, hogy tenni kell érte, hogy jobb legyen, nem csak várni a csodát...
33/35 anonim válasza:
#32 Igen, én is ezt tapasztalom. Már írtam egy kérdésnél, de itt is leírom, csak és kizárólag a kérdező részére engedélyezném a válasz értékelését. A legtöbben csak lepontozni járnak ide, ezen élik ki magukat. Szerintem talán még csak el sem olvassák a válaszokat, csak nyomkodják, mint hülyegyerek a dudát.
34/35 anonim válasza:
Pedig év végére 95%-os akarok lenni 🤣
35/35 Senior Séf válasza:
Kelj fel egy órával korábban, kérdező. Menj ki a szabadba. A reggeli alacsonyan járó nap fénye remek dopaminforrás. Dopamin nélkül pedig nincs motiváció. Ha mellé még mozogsz is, szerotoninra is szert teszel. Közben válts étrendet, mert ez a sok bolti szemét először mentálisan, aztán testileg tesz tönkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!