Hogy találtatok értelmet az életetetnek?
Igen alapjáraton ennyi az élet. Jó esetben 8 órát alszol, 1 órát készülődsz (evés,ivás, zuhany, öltözködés),utazol oda vissza átlagosan 1 órát (természetesen kinek hogy), 8 órát dolgozol, és így a leg jobb esetben is marad összesen 6 órád mikor hazaérsz és szabadon csinálhatsz amit szeretnél. Természetesen ez a valóságban sokszor még ennyi sem, de lényegében ennyi óra ál rendelkezésedre naponta, hogy az életben valami mást is csinálj.
Az életnek alapvetően nincs értelme. Ezért neked kell valami értelmet adnod a sajátodnak. Ez körülbelül azzal kezdődik, hogy találsz magadnak valami tevékenységet, érdeklődés és képességek által.
Good luck !
Na ezaz az élet amit sokan szeretnének újrakezdeni egy másik városban vagy országban, másik külsővel...
Én is ezt tenném a legszívesebben mert, pocsék a munkám, jobb helyekre nem vesznek fel, rosszabbat nem akarok, a magánéletem romokban mert senkim nincs, én is tehetek róla meg nem is, sajnos olyan mélyre süllyedtem lelkileg, hogy minden napom egy kínszenvedés, minden nap azon gondolkodom, hogy meddig bírom.
Ide 180 fokos valtozas kell
Az nem eleg ha masik munkahelyre mesz, mert kezdodik elolrol minden, semmi se fog valtozni
Ezt tapasztaltam én is, hiába váltottam munkahelyet attól nem változott meg az életem.
A lényeg nem változott, ami utána van.
Hat ja csak ez k**vara nem konnyu
Kimaszni a szarbol
Foleg ha az ember azt se tudja mit akar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!