Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találtatok értelmet az...

Hogy találtatok értelmet az életetetnek?

Figyelt kérdés
Felkelek, elmegyek doglozni, hazajövök és kb. azonnal bezuhanok az ágyba a fáradtságtól és nincs kedvem soha semmihez. Most komolyan, az élet ennyi lenne? Dolgozok vakulásig mert különben nem tudom fizetni az albérletet sem.

2024. júl. 9. 06:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ez esetben marad a rabszolgalét
2024. júl. 9. 07:25
 12/35 anonim ***** válasza:
78%
Vizsgáltasd ki magad kérdező, lehet, hogy klinikai depressziód van, ha ennyire motiválatlan vagy.
2024. júl. 9. 07:41
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor semmit

Marad a szar meló

2024. júl. 9. 07:44
 14/35 anonim ***** válasza:
58%

Igen alapjáraton ennyi az élet. Jó esetben 8 órát alszol, 1 órát készülődsz (evés,ivás, zuhany, öltözködés),utazol oda vissza átlagosan 1 órát (természetesen kinek hogy), 8 órát dolgozol, és így a leg jobb esetben is marad összesen 6 órád mikor hazaérsz és szabadon csinálhatsz amit szeretnél. Természetesen ez a valóságban sokszor még ennyi sem, de lényegében ennyi óra ál rendelkezésedre naponta, hogy az életben valami mást is csinálj.

Az életnek alapvetően nincs értelme. Ezért neked kell valami értelmet adnod a sajátodnak. Ez körülbelül azzal kezdődik, hogy találsz magadnak valami tevékenységet, érdeklődés és képességek által.

Good luck !

2024. júl. 9. 08:08
 15/35 anonim ***** válasza:
Hipnozisba deritsd ki mit akarsz kezdeni az életeddel
2024. júl. 9. 08:14
 16/35 anonim ***** válasza:

Na ezaz az élet amit sokan szeretnének újrakezdeni egy másik városban vagy országban, másik külsővel...

Én is ezt tenném a legszívesebben mert, pocsék a munkám, jobb helyekre nem vesznek fel, rosszabbat nem akarok, a magánéletem romokban mert senkim nincs, én is tehetek róla meg nem is, sajnos olyan mélyre süllyedtem lelkileg, hogy minden napom egy kínszenvedés, minden nap azon gondolkodom, hogy meddig bírom.

2024. júl. 9. 08:43
 17/35 anonim ***** válasza:

Ide 180 fokos valtozas kell

Az nem eleg ha masik munkahelyre mesz, mert kezdodik elolrol minden, semmi se fog valtozni

2024. júl. 9. 09:00
 18/35 anonim ***** válasza:

Ezt tapasztaltam én is, hiába váltottam munkahelyet attól nem változott meg az életem.

A lényeg nem változott, ami utána van.

2024. júl. 9. 09:29
 19/35 anonim ***** válasza:
65%
Amikor én ilyen helyzetbe kerültem lelkileg, akkor az egész életemet kifordítottam a helyéből. Felmondtam, elhagytam az akkori páromat, új állás után néztem, új lakóhelyem lett és új barátaim. Mintha egy teljesen más életet éltem volna. Jó volt, kirángatott az addigi langyos szarból.
2024. júl. 9. 09:34
 20/35 anonim ***** válasza:

Hat ja csak ez k**vara nem konnyu

Kimaszni a szarbol

Foleg ha az ember azt se tudja mit akar

2024. júl. 9. 10:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!