Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy találtatok értelmet az...

Hogy találtatok értelmet az életetetnek?

Figyelt kérdés
Felkelek, elmegyek doglozni, hazajövök és kb. azonnal bezuhanok az ágyba a fáradtságtól és nincs kedvem soha semmihez. Most komolyan, az élet ennyi lenne? Dolgozok vakulásig mert különben nem tudom fizetni az albérletet sem.

júl. 9. 06:27
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
dolgozni*
júl. 9. 06:27
 2/35 A kérdező kommentje:
Jól van már a kérdést is elírtam :'D
júl. 9. 06:28
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell kitalálni, hogy mi az, ami érdekel. Mi a hobbid? Értelmet az életnek te magad adsz a céljaiddal.

Miért elégszel meg ezzel a munkával? Mert nincs jobb? Ki szerint? Hétvégente mit csinálsz?

júl. 9. 06:37
 4/35 anonim ***** válasza:
57%

Igyál még egy kávét szerintem!

Különben is, jó reggelt kívánok! Legyen szép napod!

Találj apró dolgokban örömet. Mosolyogj rá valakire az utcán. Legyél nyitott, fogadd be mások örömét, pl. ha rád mosolyognak, vagy valami kedveset látsz. Kisgyerek megsimogatja a kistestvérét, mondjuk. Vedd észre a kedves gesztusokat.

Találd ki, mi érdekel, mi okoz örömöt, és mélyedj el a témában. Olvass utána. Majd jön utána minden magától.

júl. 9. 06:39
 5/35 A kérdező kommentje:

Hétvégén is dolgozom, aztán házimunka.

Nem szeretek már csinálni semmit sem, előtte sem voltak nagy dolgok, olvasás, sorozatnézés. De megunom öt perc után.

júl. 9. 06:40
 6/35 A kérdező kommentje:
Egyébként ilyen érzésekkel vagyok tele úgy 12 éves korom óta.
júl. 9. 06:40
 7/35 anonim ***** válasza:
24%
Megkérdeztem a legfelsőbb énemtől
júl. 9. 06:50
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez amiatt van mert nem szeretsz csinalni semmit, nem erekel semmi

Van egy szar munkahelyed amit utalsz, hogy eletbe tartsd magad aztan ennyi

júl. 9. 06:52
 9/35 anonim ***** válasza:
71%

Mit dolgozol, hogy ennyire leszív? És mennyit?

A házimunkát nem kell minden nap megcsinálni. Legyen egy takarítás nap, alapból csak annyi, hogy ne csinálj nagy kupit. Főzni sem kell minden nap.

Ha kevés az energiád lehet vashiány miatt(meg jó pár más dologtól is).

Legyen egyensúly. Ha nem csak dolgozol és otthon vagy hanem találsz időt arra, hogy kimozdulj,beülj valahová a haverokkal, vagy találj új barátokat máris másképp fogod látni a dolgokat.

júl. 9. 06:52
 10/35 A kérdező kommentje:
És mégis mit kezdjek magammal ha nem szeretek csinálni semmit sem és nem is akarok
júl. 9. 07:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!