Gáz, hogy még ezt is ennyire sajnálja?
Van egy pasi barátom, aki még az 1000ft-os reggelire se volt képes meghívni. Állítva, hogy ő csóró, közben nagyon jól keres. Nekem jelenleg nincs keresetem.
Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért. Mondjuk akkor ő is, de ilyen nagyon apró dolgokra.
Nálam ez úgy működik hogy meghívott a barátom egy előadásra és ő fizette a belépőt, máskor meg én hívtam meg egy előadásra és én fizettem a belépőt, de itt nem volt elvárás egyikőnk részéről sem, becsületbeli ügynek éreztem hogy én is visszahívjam őt hogy meglegyen az egyensúly. Ez sokkal inkább rólam szól, nem róla! Ezért mondom hogy azt kell nézni hogy én mit adhatok a másiknak!
Ha azt nézem hogy ő mit adhat nekem, ott felüti a fejét az érdek!
Ha csóró akkor tökre értető! Mindenkinek lehet olyan időszaka amikor le van égve! (A legjobb barát ilyenkor is kisegít, ad ezt azt!)
"Állítva, hogy ő csóró, közben nagyon jól keres. Nekem jelenleg nincs keresetem."
De nem ebben az esetben!
Amúgy a hozzáállástól függ. Valaki a semmiből is ad.
A legszegényebb emberek a legadakozóbbak.
A gazdagok fösvények, megfogják a pénzt.
Na szerintem ez a nem mindegy.
Nagyon igaza van a 44-esnek
Adománygyűjtő cégnél dolgoztam. A legszegényebb emberek összetartanak, segítik egymást a bajban (kb. a semmiből), hisznek a közösség erejében, vallásosabbak, stb. A gazdagoknál széthúzás van, ki hogy tudja hamarabb kizsigerelni a másikat, őrizgetik a vagyonukat (ezért is van nekik), csak egy vékony réteg segít, adományoz (ők viszont rendesen).
A szegényebb réteg sokat veszekszik de összetartóbb.
A gazdagabb réteg nyájasabb de kicsinálják egymást.
Azt hiszem ez mindent elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!