Gáz, hogy még ezt is ennyire sajnálja?
Van egy pasi barátom, aki még az 1000ft-os reggelire se volt képes meghívni. Állítva, hogy ő csóró, közben nagyon jól keres. Nekem jelenleg nincs keresetem.
Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért. Mondjuk akkor ő is, de ilyen nagyon apró dolgokra.
Szerintem is kicsit kellemetlen a dolog.
Ezer forint nem egy nagy tétel.
Tegyük félre ezt a csóróság dolgot. Ha több évig ki van billenve a mérleg egyik serpenyője, az azért elég feltűnő tud lenni. Van olyan haver aki mindig csak lehúzza a másikat, nem ad bele semmit, ez inkább hozzáállás kérdése.
Ha csóró valaki, ez lehet egy magyarázat.
Meghívni nem azért hívunk meg valakit mert viszonzást várunk, de azért a másiknak érzékelni kéne hogy mikor jön ő a képbe hogy fennmaradjon az egyensúly.
"Én sem azért hívok meg senkit, mert majd 1 hét múlva azt remélem, hogy visszahív és akkor jól bezabálok ingyen az ő javára" - ez a kamu része! :)
"hanem szimplán az ilyesmit illő viszonozni egy baráti kapcsolatban." - ez pedig az elvárás része. :)
Kicsit hadd fogalmazás náciskodjak:
"Én sem azért hívok meg senkit"
Tehát senkit sem hívsz meg, értem...🤔
"és akkor jól bezabálok ingyen az ő javára"
Nem az ő javára (hasznára) zabálsz be, hanem a sajátodéra.
Igen, persze :D
Sajnálom, ha benned nincs annyi, hogy viszonozd a másiknak, hogyha valamivel kedveskedik neked. Ez inkább téged minősít.
Kezdjük ott, hogy nem érdekelsz, csak te kötöttél bele abba amit írtam. Igen, persze biztos hazudok és azért hívok meg valaki egy péksütire, hogyha legközelebb esetleg eszébe jut, hogy meghívjon ő is, akkor megvegyem a fél pékséget, mert amúgy nincs rá pénzem. :D
Innentől kezdve foglalkozz inkább magaddal és kezdeményez azoknál akik kíváncsiak rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!