Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz, hogy még ezt is ennyire...

Gáz, hogy még ezt is ennyire sajnálja?

Figyelt kérdés

Van egy pasi barátom, aki még az 1000ft-os reggelire se volt képes meghívni. Állítva, hogy ő csóró, közben nagyon jól keres. Nekem jelenleg nincs keresetem.

Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért. Mondjuk akkor ő is, de ilyen nagyon apró dolgokra.

2024. júl. 5. 18:07
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%
9es de hát viszonozta csak a kérdező kevesli
2024. júl. 5. 18:49
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember nem a barátod.
2024. júl. 5. 18:52
 13/48 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is kicsit kellemetlen a dolog.

Ezer forint nem egy nagy tétel.

2024. júl. 5. 18:54
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük félre ezt a csóróság dolgot. Ha több évig ki van billenve a mérleg egyik serpenyője, az azért elég feltűnő tud lenni. Van olyan haver aki mindig csak lehúzza a másikat, nem ad bele semmit, ez inkább hozzáállás kérdése.

Ha csóró valaki, ez lehet egy magyarázat.

Meghívni nem azért hívunk meg valakit mert viszonzást várunk, de azért a másiknak érzékelni kéne hogy mikor jön ő a képbe hogy fennmaradjon az egyensúly.

2024. júl. 5. 18:55
 15/48 anonim ***** válasza:
59%
Barátkozz inkább velem! Én is annyi idős vagyok.
2024. júl. 5. 18:57
 16/48 anonim ***** válasza:
6%

"Én sem azért hívok meg senkit, mert majd 1 hét múlva azt remélem, hogy visszahív és akkor jól bezabálok ingyen az ő javára" - ez a kamu része! :)

"hanem szimplán az ilyesmit illő viszonozni egy baráti kapcsolatban." - ez pedig az elvárás része. :)

2024. júl. 5. 19:00
 17/48 anonim ***** válasza:
5%

Kicsit hadd fogalmazás náciskodjak:

"Én sem azért hívok meg senkit"

Tehát senkit sem hívsz meg, értem...🤔

"és akkor jól bezabálok ingyen az ő javára"

Nem az ő javára (hasznára) zabálsz be, hanem a sajátodéra.

2024. júl. 5. 19:06
 18/48 anonim ***** válasza:
90%

Igen, persze :D

Sajnálom, ha benned nincs annyi, hogy viszonozd a másiknak, hogyha valamivel kedveskedik neked. Ez inkább téged minősít.

2024. júl. 5. 19:06
 19/48 anonim ***** válasza:
6%
18, kezdjük azzal hogy nem ismersz, sokszor én vagyok a kezdeményező fél. ;)
2024. júl. 5. 19:09
 20/48 anonim ***** válasza:
85%

Kezdjük ott, hogy nem érdekelsz, csak te kötöttél bele abba amit írtam. Igen, persze biztos hazudok és azért hívok meg valaki egy péksütire, hogyha legközelebb esetleg eszébe jut, hogy meghívjon ő is, akkor megvegyem a fél pékséget, mert amúgy nincs rá pénzem. :D

Innentől kezdve foglalkozz inkább magaddal és kezdeményez azoknál akik kíváncsiak rád.

2024. júl. 5. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!