Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz, hogy még ezt is ennyire...

Gáz, hogy még ezt is ennyire sajnálja?

Figyelt kérdés

Van egy pasi barátom, aki még az 1000ft-os reggelire se volt képes meghívni. Állítva, hogy ő csóró, közben nagyon jól keres. Nekem jelenleg nincs keresetem.

Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért. Mondjuk akkor ő is, de ilyen nagyon apró dolgokra.

2024. júl. 5. 18:07
1 2 3 4 5
 1/48 A kérdező kommentje:
Én 21 éves lány vagyok, ő meg 35 éves Férfi
2024. júl. 5. 18:09
 2/48 anonim ***** válasza:
75%
Nem gáz, mert nem kötelező haver nőket meghivogatni. Mindenki arra szánja a saját pénzét, amire akarja. Ezen nem lehet besértődni.
2024. júl. 5. 18:18
 3/48 anonim ***** válasza:
69%
Most az a gond, hogy nem fizeti senki a reggelidet?
2024. júl. 5. 18:22
 4/48 anonim ***** válasza:
86%

"Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért."

Szerintem ez a kulcs az egészben. Aki az ilyet nem képes viszonozni az egy szarrágó. Lehet itt szépíteni, meg kritizálni a kérdezőt. Egy baráti kapcsolatban ez oda vissza szokott működni.

2024. júl. 5. 18:31
 5/48 anonim ***** válasza:
20%
Hívd meg te ha vele akarsz reggelizni
2024. júl. 5. 18:33
 6/48 anonim ***** válasza:
66%

"Aki az ilyet nem képes viszonozni az egy szarrágó. Lehet itt szépíteni, meg kritizálni a kérdezőt."

Khm... ez a rész kimaradt? "Mondjuk akkor ő is"

2024. júl. 5. 18:34
 7/48 anonim ***** válasza:
83%

Nem maradt ki, de nem mindegy, te meghívod a másikat egy étterembe pizzázni, te pedig kapsz egy gombóc fagyit. :D

"nagyon apró dolgokra"

Nyilván köntörfalaz itt a kérdező, és nem is tartom jó dolognak számolgatni, hogy ki mire hívta meg a másikat meg hányszor, de azért az érződik, hogy te mondjuk meghívsz valaki több alkalommal és kapsz cserébe mondjuk egy rágót.

2024. júl. 5. 18:40
 8/48 anonim ***** válasza:
45%
7es én nem vagyok érdekember, nem azért hívok meg bárkit is mert viszonzást várok.
2024. júl. 5. 18:43
 9/48 anonim ***** válasza:
78%

Nem érdekről van szó szerintem. Az ilyesmit illik viszonozni. Aki nem teszi az egy paraszt. :D Ennyi.

Én sem azért hívok meg senkit, mert majd 1 hét múlva azt remélem, hogy visszahív és akkor jól bezabálok ingyen az ő javára, hanem szimplán az ilyesmit illő viszonozni egy baráti kapcsolatban.

2024. júl. 5. 18:46
 10/48 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem Gáz!
2024. júl. 5. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!