Gáz, hogy még ezt is ennyire sajnálja?
Van egy pasi barátom, aki még az 1000ft-os reggelire se volt képes meghívni. Állítva, hogy ő csóró, közben nagyon jól keres. Nekem jelenleg nincs keresetem.
Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért. Mondjuk akkor ő is, de ilyen nagyon apró dolgokra.
"Én anno mikor dolgoztam meghívtam erre arra azért."
Szerintem ez a kulcs az egészben. Aki az ilyet nem képes viszonozni az egy szarrágó. Lehet itt szépíteni, meg kritizálni a kérdezőt. Egy baráti kapcsolatban ez oda vissza szokott működni.
"Aki az ilyet nem képes viszonozni az egy szarrágó. Lehet itt szépíteni, meg kritizálni a kérdezőt."
Khm... ez a rész kimaradt? "Mondjuk akkor ő is"
Nem maradt ki, de nem mindegy, te meghívod a másikat egy étterembe pizzázni, te pedig kapsz egy gombóc fagyit. :D
"nagyon apró dolgokra"
Nyilván köntörfalaz itt a kérdező, és nem is tartom jó dolognak számolgatni, hogy ki mire hívta meg a másikat meg hányszor, de azért az érződik, hogy te mondjuk meghívsz valaki több alkalommal és kapsz cserébe mondjuk egy rágót.
Nem érdekről van szó szerintem. Az ilyesmit illik viszonozni. Aki nem teszi az egy paraszt. :D Ennyi.
Én sem azért hívok meg senkit, mert majd 1 hét múlva azt remélem, hogy visszahív és akkor jól bezabálok ingyen az ő javára, hanem szimplán az ilyesmit illő viszonozni egy baráti kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!