Szerintetek is aljas húzás volt ez egy csajbunyóban?
Figyelt kérdés
Egy másik lánnyal összeverekedtem (csávóügy...) és mikor már lenyomtam, rajta ültem, beletömte az ujját a köldökömbe, és megtekerte a mélyében. Ettől totál leblokkoltam és simán leteritett magáról. -_-jún. 18. 10:33
31/38 anonim válasza:
Nem egészen értem, miért gondolod, hogy aljas húzás volt.
Szerintem ha egyszer odáig fajult a helyzet köztetek hogy fizikailag összeverekedtek, akkor minden szabad amíg egyikőtök le nem győzi a másikat.
32/38 anonim válasza:
Annyiban nem osztom az utolsó hozzászóló igazát, hogy valamilyen szinten jelen kell azért lennie az arányosság elvének. A cél, hogy felül akar kerekedni egy ember a másikon vagy csak szimplán meg akarja védeni magát, még emészthető - akkor is, ha kritikán alul primitív megnyilvánulás, - de úgy vélem ennek ellenére is, hogy nem kifejezetten sportszerű azért kinyomkodni a szemét egy másik embernek, mert nem köszönt hat évvel ezelőtt a barátnőmnek a halpiacon!
33/38 anonim válasza:
Meg is érdemled, amiért ennyire primitív vagy. Ha nem verekszel, akkor nem lesz bajod, ilyen egyszerű.
34/38 anonim válasza:
Én valahol a 31. és 32. válaszoló között vagyok a válaszommal. Szerintem nem volt aljas mert ha már addig ment a szitu hogy verekszetek, akkor valamennyire azon vagytok mindketten hogy legyűrjétek a másikat. És amíg ez nem egy súlyos sérüléshez vezet, hanem csak "au, fáj" addig rendben van szerintem.
35/38 anonim válasza:
Sose szabad elbízni magad, soha ne becsüld le az ellenfeled, egy gombostűvel is lehet fájdalmat okozni!
36/38 anonim válasza:
Sajnos nem számít, hogy aljas húzás vagy sem, elvégre nincs hol reklamálni, és sem a fájdalmat, sem a vereséget nem lehet kompenzálni.
37/38 anonim válasza:
Ez nem egy karate verseny volt, ahol vannak szabályok.
Itt nem volt aljas húzás, bár az hogy ráülsz a másikra, ne haragudj de meg is érdemelted az a bökést.
Én fiúként szóba se állnék már két ilyen lánnyal. Egyik ráül másik pedig köldökben turkálni.... édes istenem hova jutottunk
38/38 anonim válasza:
Ha nem egyeztetek meg abban, hogy ezt nem lehet, akkor nem volt aljas húzás. Vert helyzetben volt, meglátta a védtelen, érzékeny köldököd, és kihasználta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!