Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is aljas húzás...

Szerintetek is aljas húzás volt ez egy csajbunyóban?

Figyelt kérdés
Egy másik lánnyal összeverekedtem (csávóügy...) és mikor már lenyomtam, rajta ültem, beletömte az ujját a köldökömbe, és megtekerte a mélyében. Ettől totál leblokkoltam és simán leteritett magáról. -_-

jún. 18. 10:33
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%

20

Azt gondolsz amit akarsz, de én már átéltem azt a bizonyos csajbunyót is, pedig elmondom neked sose számítottam jó pasinak.

jún. 18. 13:40
 22/38 anonim ***** válasza:
60%
#21 XDDD Minden bizonnyal.
jún. 18. 13:46
 23/38 anonim ***** válasza:
68%

#17: Milyen 5000 tagból? Proli cigány dolog, pláne csajoknak verekedni, pláne egy pasin...

A többire továbbra sem tudtál válaszolni, hogyan vezetetted le, hogy én ki és milyen vagyok? Mert nagyon mellélőttél

#12,16 (#18 nem én vagyok)

Egyébként nem tudok mindent, pl. baromira nem értek a mikrobiológiához sem...

jún. 18. 14:19
 24/38 anonim ***** válasza:
85%
Mivel a csajbunyónak nincs saját szabály- vagy normarendszere, így nem lehet mi alapján eldönteni, hogy etikus volt, vagy sem. A csaj élt azzal, amit talált, és bejött neki. Nem véletlen, hogy az önvédelmi oktatásokon mindig hangsúlyozzák a konfliktuskerülést.
jún. 18. 14:51
 25/38 A kérdező kommentje:

Nem értem a cirkuszt, ami a kérdésem alatt lement, őszíntén

🤦‍♀️

jún. 18. 15:53
 26/38 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, te most tényleg küldtél képet #10-nek?
jún. 18. 17:06
 27/38 anonim ***** válasza:
85%

"Nem értem a cirkuszt, ami a kérdésem alatt lement, őszíntén"

Ezek szerint ritkán jársz gyakorira. Errefelé, ha megkérdezed, hol tudsz olcsó cipőt venni, akkor megtudod, hogy hagyd el a férjed, hazaáruló vagy, meg biztosan k.rva is.

jún. 18. 17:21
 28/38 A kérdező kommentje:
Köszi az összefoglalást 😁
jún. 18. 17:22
 29/38 anonim ***** válasza:
40%
Írtam privit, muti meg ha lehet miben voltál, hogy így betalálta szegény köldöködet! :/
jún. 18. 17:26
 30/38 A kérdező kommentje:
Oksi
jún. 18. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!