Szerintetek is aljas húzás volt ez egy csajbunyóban?
Figyelt kérdés
Egy másik lánnyal összeverekedtem (csávóügy...) és mikor már lenyomtam, rajta ültem, beletömte az ujját a köldökömbe, és megtekerte a mélyében. Ettől totál leblokkoltam és simán leteritett magáról. -_-jún. 18. 10:33
1/38 anonim válasza:
Nem, én is ez tettem volna, ha már majdnem legyőztél, hogy fordítsak a dolgon.
3/38 anonim válasza:
Nem, egy gyenge csaj nem tud magáról ledobni egy másikat, főleg, ha az valamivel erősebb. Támadta a gyenge pontot.
Haspólóban voltál?
4/38 A kérdező kommentje:
Igen sajnos -_-
jún. 18. 10:37
5/38 anonim válasza:
Gondolj bele, már lenyomtad, de észre veszi, hogy ott a puha hasad, és a lágy, érzékeny köldököd...Egy ujjmozdulattal le tudott győzni, gyengébb létére. :)
6/38 anonim válasza:
Esetleg megmutatod a ruhát, amiben voltál? Úgy jobban látnám magam előtt a szitut :)
7/38 A kérdező kommentje:
Priviben
jún. 18. 10:44
8/38 anonim válasza:
Engem az érdekelne igazán, hogy ki az az ostoba hülyegyerek, aki ezek után bármelyikőtöket is számításba veszi, mint lehetséges partnert...
10/38 anonim válasza:
Én is csak miután láttam a pólót meg a hasad, csak azután tudnék valaszt adni a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!