Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordulhat az a mai világban...

Előfordulhat az a mai világban, hogy valaki hetekig nem vesz észre egy közösségi média jelölést?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak direkt ignorálásból történhet meg?

Tudom, hogy first world problem, de azért érdekel.

jún. 17. 22:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat.

Pl. ha nekem valamiről jön értesítés, és azt "kinyomom", akkor kész szerencse, ha később eszembe jut foglalkozni a dologgal

jún. 18. 07:51
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán
jún. 18. 08:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam elő.
jún. 18. 08:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Màjusban végeztem az egyetemen. Pótvizsgàkat megvàrtam hàtha kell valakinek valami. Viszont onnantól kezdve nem léptem be facebookra. Baràtok elérnek discordon. Csalàd messengeren (tudom hogy az is facebook, de csak limitàltabb, nyugisabb). Nem hiànyzik a dràma.
jún. 18. 09:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán. A Facebookra akkor lépek be, amikor gépnél vagyok (hetente kb.), a telefonomra sincs letöltve.
jún. 18. 10:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Végülis változatlan volt a jelölés állapota, el se fogadta, de el se utasította. Lehet, nem vette észre, ez már az ő titka marad.
jún. 18. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Simán: nincs okitelója, nincs minden nap a neten...
jún. 18. 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem 10 év után tűnt fel hogy van egy ismerős a reklám jelölések között hátul.
júl. 10. 02:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem semmi!
júl. 10. 02:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!