Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordulhat az a mai világban...

Előfordulhat az a mai világban, hogy valaki hetekig nem vesz észre egy közösségi média jelölést?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak direkt ignorálásból történhet meg?

Tudom, hogy first world problem, de azért érdekel.

jún. 17. 22:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Könnyen előfordulhat, hiszen nem nyomogatja mindenki állandóan a telefonját és amikor igen, akkor sem az a prioritása, hogy a jelöléseit nézze.
jún. 17. 22:27
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Igen. Én pl. már vagy két hónapja ki vagyok jelentkezve Facebookról.
jún. 17. 22:31
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy visszaigazol másoknak, akkor nem hiszem hogy nem vette észre, de ha nem, akkor simán lehet.

Én amikor 4 év után először léptem vissza facebookra, akkor volt ott minden, ismerősnek jelölés, említés, tagelés, meg minden anyám kínja, amiről addig fogalmam sem volt.

jún. 17. 22:33
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ismerős? Mert engem pl ha idegen jelöl ismeretlennek, nem jelölöm vissza. Max. Ha nagyon szimpi, de ilyen 1000-ből 1 van.
jún. 17. 22:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, aki négy év után jelőlt vissza.
jún. 17. 23:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valamiért nem küld róla értesítést és a kezdőlapon se dobja fel. Abban a ritka esetben látom ha laptopról jelentkezem be...
jún. 17. 23:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán megeshet, hogy valaki nem veszi ezt észre, mert eleve nem olyan aktív FB-n, vagy épp maga, az app, nem is jelzi ki, hogy valaki bejelölte. Én is jártam már úgy, hogy értesítés sem jött róla, illetve elveszett a többi jelölés közt, ott volt bent valahol a sürejében.
jún. 17. 23:54
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Azóta visszavontam a jelölést.
jún. 18. 01:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olvasni vagyok fent egy oldalon, semmilyen jelölést nem fogadok, nem is nézegetem őket, csak látom, hogy jó sok van belőlük.
jún. 18. 02:43
 10/19 anonim ***** válasza:
Esetleg jelöld be újra, mi baj lehet.
jún. 18. 05:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!