Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Haverok, bulizás, éjszakai...

Haverok, bulizás, éjszakai élet, csajozás (vagy pasizás), féktelen ivás és feledhetetlen élmények - Nektek miről szól a nyár?

Figyelt kérdés
2024. jún. 15. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Munka, sport és diéta. Tudom nagyon izgalmas, de nem vágyom alkoholra és bulikra. Persze ettől függetlenül valószínűleg lesz pár barátokkal, de semmi tervezett csak spontán.
2024. jún. 15. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
A túlélésről.
2024. jún. 15. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

Besötétítek, benyomom a mobilklímát, és bingeelek valamit. Most Rick and Mortyt tervezek.

A kiskölykök már most vinnyognak az ablak alatt, tegnap az egyik valamilyen motoros biciklin ment köröket, olyan volt a hangja, mint egy nyikorgó ajtónak. A füvet akkor fogják nyírni, amikor lehűl majd 32 fokra és lehetne aludni.

Aztán ha el kell hagyni a lakást kajavásárlás miatt, mini idegösszeroppanást kapok, hogy nincs olyan színű melltartóm, mint felsőm, és ha valaki meglátja, hogy nem passzol, megdobálnak.

Alig várom a hideget, hogy visszabújjon mindenki oda, ahol akkor van, én meg élhessek.

2024. jún. 15. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Munkával, munka után meg tanulással.
2024. jún. 15. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Igen komám ez az élet. Inni a söröket, szórakozni, űzni a nőket. Nincs is értelme szerintem másképp élni. És gyúrjál is. Így él egy igazi férfi.
2024. jún. 15. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Csajozás ezerrel,féktelen buli és pia!
2024. jún. 15. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Olyan szektorban dolgozom, ami nyáron pörög, szóval nagyon sok munka. De azért ez a kedvenc évszakom, már másfél hónapja minden szabadnapomon túrázni megyek, nyárra is ezt tervezem, kirándulás, meg strandolás.

Inni télen szoktam, mert nagyon tudok fázni, és azt az illúziót adja az alkohol, hogy nem fázom.

2024. jún. 15. 20:22
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Gyúr és issza a sört? Érdekes kombó.
2024. jún. 15. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
23%
Munka, pihenés, valamint kikapcsolódás, közös programok a barátaimmal, családom egy részével. Meg 1 hét nyaralás.
2024. jún. 15. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
A menő arcoknál gáz az alkohol. A nyár nappal zenehallgatás a szobában, éjszaka bevásárlás. Bulizni mennék, ha lennének jó zenék, de nincsenek. Csajok meg nem olyan jelenleg az életem, hogy megkockáztassam, hogy csajjal tönkretegyem.
2024. jún. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!