Fiatalok, akik nem buliznak: nem érzitek azt, hogy kihagytok feledhetetlen, fiatalos dolgokat és hogy sokkal sivárabb az életetek azáltal, hogy nem jártok bulizni? Bulizni csak fiatalon lehet, élni kell, amíg az ember nem harminchoz közelít.
Nem, 22 éves vagyok, bár megvan a magam szórakozása. Viszont, én már voltam egy-két Buli-n, régebben. De megmondom őszintén, nem érzek igényt rá. Valahogy, az alkohol megivása, majd Róka koma eljövetele, nem igazán szívelt dolog általam.
"Fiatal-Felnőtt" A kettő között, nem nagyon látok különbséget, a különbség, más.
Sok ember miért gondolja azt, hogy csak 2 fajta fiatal létezik? Aki bulizik, vagy aki otthon rohad egész nap.
Én eddig életem során voltam talán 3 buliban, és oké jól éreztem magam de nem vágyom rá, hogy heti szinten menjek. Sőt, képtelen lennék olyan gyakran.
Ettől függetlenül élem az életem, heti 4-5 alkalommal járok edzésre, emellett amatőr szinten voltam horgászversenyeken is, és vannak barátaim is akikkel szoktam találkozni.
Nem érzem, hogy túl sok mindent kihagytam volna bulik nélkül.
Nem feltétlen a tömör "buli" miatt, mert egy idő után akármit hallgatok megunom és fáj a fejem stb, de úgy alapból nem úgy élek ahogy akarok.
Ez a sok szorongásnak és basztatásnak köszönhető amit kaptam az évek alatt meg egy betegségnek.
Nem. Bulizni bármikor lehet annak, akinek erre szüksége van.
Nekem viszont sosem volt. Én a baráti összejöveteleket szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!