Hogy lehetek ennyire egy szerencsétlen, elcseszett ember?
Figyelt kérdés
Amibe még úgy ahogy szerencsém volt ,az az, hogy 30 éves koromra nagy nehezen lett egy tartós párkapcsolatom. Előtte a férfiak csak kihasználtak engem. Eddigi munkáim mind közmunkák voltak, ahol 50 ezrekért elvárták, hogy még túlórázzak a 8 órán kívül is. Most meg akármilyen munkát szeretnék, na az pont nekem sose jön össze. Még azzal is megszívattak már, hogy amúgy diplomást keresnek, de azért behívtak, pedig az önéletrajzomba is simán bele van írva, hogy mi a végzettségem. Gyerekkoromban meg az osztálytársaim által voltam kiközösítve.
Mások meg boldogak, minden sikerül nekik, és élnek, mint a hal a vízben, semmi problémával.
jún. 13. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!