Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetek ennyire egy...

Hogy lehetek ennyire egy szerencsétlen, elcseszett ember?

Figyelt kérdés

Amibe még úgy ahogy szerencsém volt ,az az, hogy 30 éves koromra nagy nehezen lett egy tartós párkapcsolatom. Előtte a férfiak csak kihasználtak engem. Eddigi munkáim mind közmunkák voltak, ahol 50 ezrekért elvárták, hogy még túlórázzak a 8 órán kívül is. Most meg akármilyen munkát szeretnék, na az pont nekem sose jön össze. Még azzal is megszívattak már, hogy amúgy diplomást keresnek, de azért behívtak, pedig az önéletrajzomba is simán bele van írva, hogy mi a végzettségem. Gyerekkoromban meg az osztálytársaim által voltam kiközösítve.

Mások meg boldogak, minden sikerül nekik, és élnek, mint a hal a vízben, semmi problémával.

jún. 13. 19:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és hagyjuk azt, hogy nincs önbizalmam. Volt időszak, mikor próbáltam pozitívan állni a dolgokhoz, de elegem van. Tök mindegy, hogy szeretem magam, vagy sem.
jún. 13. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Kérdezni is szerettél volna valamit, vagy csak panaszkodni jöttél?
jún. 13. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Problémái mindenkinek vannak, csak valaki összeszorított foggal panaszkodás nélkül küzd meg velük. Hiába lesz lepontozva az #1 meg én is, osztom a véleményét. Itt nincs kérdés, csak panaszkodás. Panaszkodással meg soha nem fogsz egyről a kettőre jutni.
jún. 13. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Miert lennél az? Ez mindenkinek igy megy hogy beadja 100 helyre az önéletrajzot es ebbol valaszol vagy 2 cég, leszb1 interjura aztán az is kozli hogy nem önre esett a választasunk.

Aztán új kör. megint szétdobod az öneleteket másik 100 cégnek.

Ilyen a munkakeresés. Szerinted miert türi mindenki a megalázásokat mobbingot munkahelyeken? Miert van nagy pofája a főnököknek?

Mert nem az megy hogy csettintesz es 10 kapnak utánad.

jún. 13. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagy ezzel egyedül.
jún. 13. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
*10en
jún. 13. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy behívnak állásinterjúra! Még akkor is, ha utólag kiderül, hogy esélyed se volt. Lehet, hogy csak kifogás volt.

1. Gyakorlod az állásinterjút, legközelebb jobb leszel.

2. Már az is nagy szó, hogy visszajeleztek, hogy nem te kellesz. Legtöbb helyen nem is válaszolnak. Ismerek HR-est, aki akart visszajelezni az elutasításról, de a főnöke lecseszte, hogy ne pazarolja az idejét.

jún. 13. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Én már nagyjából feladtam a munkakeresést. Küldözgetek persze életrajzokat, de úgyis előre le van zsírozva, hogy ismerősök, családtag, vagy haver kapja meg a posztot. Ez a tapasztalat. Segítségre nem számítok, mert soha nem is kaptam. A vakszerencsében bízok csak.
jún. 13. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt elég bajom mégis erőt vettem magamon és keményen dolgoztam, hogy haladjak.

Minden embernek van gondja...csak van aki keményebb és van aki nem.

jún. 13. 22:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Pontosan mit is vársz most tőlünk? Vársz egyáltalán választ, vagy csak szeretted volna kiírni magadból ezt?
jún. 14. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!