Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fel szoktatok magatok után...

Fel szoktatok magatok után takarítani az étteremben?

Figyelt kérdés

Tegnap anyumékkal és a 13 hónapos gyerekemmel egy pizzázóban voltunk. Persze a gyerek úgy evett, ahogy otthon, még én is kajás lettem. Feltakarítottam utána, de anyum szerint azért vannak az ott dolgozók.

Sok helyen látom, hogy emberek milyen mocskot és disznóólat hagynak maguk után, ők otthon is, vagy szimplán élvezik a helyzetet, hogy valaki úgyis megcsinálja?

2024. jún. 4. 09:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom minek kell egy 13 hónapost pizzázóba vinni. Bizti rá kiváncsi minden más vendég,aki nyugiba szeretne enni..
2024. jún. 4. 10:08
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos szinten igen.

Nyilván tudom, hogy áttörlik az étteremben az asztalt használat után, de én pl a morzsát vagy ilyesmi le szoktam törölni egy szalvétával és a gyorséttermekben sem hagyom ott a szemetet az asztalon. Szerintem amúgy tök alap, hogy nem hagyjuk ott a dzsuvát sehol.. mármint alap kellene, hogy legyen.

2024. jún. 4. 10:12
 13/25 anonim ***** válasza:
1%
Mi egyébként ezért járunk kizárólag felnőtt barát éttermekbe, szállodákba. Gusztustalan amit a gyerekesek művelni tudnak.
2024. jún. 4. 10:17
 14/25 anonim válasza:
1%

Dehogy takarítok.

Múltkor ettünk 10-en távolabbi rokonokkal.

Mikor kihozták a kaját, béna voltam, és a steak krumplit kiszórtam, kb. a fele lement a földre.

Mikor jöttünk el, még jól be is rugdostam az asztal alá.

A takarítót azért fizetik, hogy takarítson.

2024. jún. 4. 10:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: No comment.
2024. jún. 4. 10:24
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

Diákként egy moziban voltam takarító és amiket képesek otthagyni a vendégek... Megfogadtam magamnak, hogy legyek bárhol, mindig fel fogok takarítani magam után és nem fogok felesleges problémát okozni az ottani takarítóknak.

Minimális empátia és gerinc kell ahhoz, hogy emberhez méltó módon viselkedj, ellentétben például a #14-es válaszolókkal.

2024. jún. 4. 10:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nagyon örömteli az életed, ha ennyire frusztrált módon akarsz rosszat másoknak.

2024. jún. 4. 10:34
 18/25 anonim ***** válasza:
83%
Cúna gonosz törpe! Fúj! :DDD
2024. jún. 4. 10:37
 19/25 A kérdező kommentje:
#11 mert egy iszonyú nyugodt gyerek, halkabb volt, mint a szomszéd asztalnál ülő, söröző Józsibácsi.
2024. jún. 4. 10:41
 20/25 anonim ***** válasza:
30%
19 ritka....
2024. jún. 4. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!