Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fel szoktatok magatok után...

Fel szoktatok magatok után takarítani az étteremben?

Figyelt kérdés

Tegnap anyumékkal és a 13 hónapos gyerekemmel egy pizzázóban voltunk. Persze a gyerek úgy evett, ahogy otthon, még én is kajás lettem. Feltakarítottam utána, de anyum szerint azért vannak az ott dolgozók.

Sok helyen látom, hogy emberek milyen mocskot és disznóólat hagynak maguk után, ők otthon is, vagy szimplán élvezik a helyzetet, hogy valaki úgyis megcsinálja?

2024. jún. 4. 09:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
mé nem anyádat kérdezed meg?
2024. jún. 4. 09:04
 2/25 A kérdező kommentje:
#1 igaz, anyum disznóólat hagy otthon is, ez közben eszembe jutott.
2024. jún. 4. 09:06
 3/25 anonim ***** válasza:
12%
Ez a dolgozók munkája. Nekik kell takarítani. Soha nem takarítanék össze magam után sem étteremben, sem szállodában.
2024. jún. 4. 09:24
 4/25 anonim ***** válasza:
98%
Amikor még nagyon kicsi volt a lányom, felszedegettem a szék alatt nagyjából, ami lepotyogott. Most már 4 éves, összeszedi magától is, ha véletlen leesett valami. Büszke vagyok rá, hogy nem egy kis proli hülyegyereket neveltem, aki elvárja, hogy más takarítson utána.
2024. jún. 4. 09:40
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
Ahhoz vajon mennyire kell szolgalelkű magyarnak lenni, hogy neki állj takarítani egy étteremben...
2024. jún. 4. 09:48
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi is rendet hagyunk magunk után, szállodában is. Nekem ez alap, erre lettem tanítva. Dolgoztam egyetemi éveim alatt étteremben, szerencsére a vendégek többsége odafigyelt a környezetére. Voltak azért extrém példák is: szalvétákat bedobálták a virágok közé; gyereknek hagyták a szülők, hogy a terítőbe törölje az arcát; ledobálták a földre a használt fogvájót; felnőtt ember a zsíros kezét szintén a terítőbe törölte a szalvéta helyett.
2024. jún. 4. 09:51
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Anyud igénytelen egy kicsit - vagy nagyon!

Rendet rakni saját magad után nem szentségtörés kategória!

Ettől még el kell mosogatni, le kell törölgetni az asztalt és ki kell dobni az egy helyre összepakolt szemetet, ha van!

Én úgy hagyom magam után hátra a terepet, amelyet én is elvárnék joggal másoktól! Van így is bőven olyan ember, aki nem veszi észre az egójától, hogy mekkora tapló!

2024. jún. 4. 09:53
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A takarítás és a felszedegetem a leesett krumplit nem ugyanaz. Természetesen az ember nem szalad a felmosóért és a fertőtlenítőért. De amit lehet, egy gyors mozdulattal felszedem. Mert nem disznók vagyunk. Ha olyan folt, amihez nagyobb takarítás kell, elnézést kérek a pincértől, de semmiképp se veszem semmibe a gondot.
2024. jún. 4. 09:56
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
...Volt példa rá, hogy béna voltam és kiborítottam egy nívós étteremben az asztalra a vizet, - kapott rendesen az abrosz! Kifelé menet elmondtam a pincérnek, hogy én voltam a ludas, elnézést kértem tőle és a kezébe nyomtam egy ezrest! Nem lett morcos! :D
2024. jún. 4. 10:01
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom mondani, mint az előttem szólók. Nyilván nem takarítok ki teljesen a szálloda szobában, de teljesen normális állapotban hagyom ott mindig. A szemetet kidobom, nem széthajigálom. Szégyellném is magam.

Az étteremben ha leesik valami, felveszem. Az asztalt is normálisan hagyom ott.

Abban semmi szolgalelkűség nincs, hogyha valaki nem disznóólat hagy maga után.

2024. jún. 4. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!