Lassan 2 éve járok egy családhoz takarítani, hetente kétszer. Nyáron én is a gyerekemmel szeretnék több időt tölteni. Hogy értetnétek meg ezt a másik családdal?
Amíg tart a gyerekem nyári szünete, visszább akarom venni a délutáni takarítasokat 8 órás munka mellett megyek a másik házhoz takarítani.
És nekem a nyári hónapok azok, amikor hazaérek időben.
Vidékiek vagyunk, falun élünk a gyerekm iskolája pedig 30 km-re van.
És én hiába végzek 14 órakor, azokon a napokon is, amikor nem megyek a családhoz takarítani, 17 órára tudok csak hazaérni a gyermekemmel (neki még kötelező a napközi, 15.30-tól hamarabb nem tudom elhozni suliból). És sajnos távolsági busszal közlekedünk.
Már belefáradtam hogy a másik családhoz kétszer járjak, és arra a döntésre jutottam, mivel nekem néha az idő többet ér, mint a pénz, nyáron visszább veszem a plusz munkát.
De tudom nagyon jól, ezt a másik család nem fogja megérteni (legfőképp az Anyuka).
Közölni kell. Nem engedélyt kérni.
"Nyáron nem tudok csak heti 1-szer jönni."
Max keressen mást.
Kedves Első válaszoló. Már miért ne lenne olyan, hogy akkor megyek mikor kedvem van?
Fél évig heti 1* jártam. Majd rám erőltették a heti 2 délutánt. Mert mindig panaszkodik nekem az anyuka hogy neki soha semmire nincs ideje. Belementem. Csak igy meg a g!erekemtől veszem el az időt. Mert nekem heti 1 délztán is elég lenne anyagilag.
Már lassan bebiszitterkedést is elvárja tőlem másik anyuka.
Nem hivatalos munka ez, ha megyek megyek, ha nem nem. Én is mondhatok talán NEM-et!
Csak ő ezt nem fogja megérteni. Ahogy kiismertem már a majd' 2 év alatt, majd alkudozik velem...
"Én is mondhatok talán NEM-et!"
Mi tart vissza egy nagy NEM kimondásától?
"7# Keress!"
Keresnék is, nem tudom mi ezen a bonyolult. Ez egy szolgáltatás ami ha hiányos akkor nem megfelelő. Te is másik fodrászt keresnél ha nyáron nem akarná megnyírni a hajad.
Mit problémázol...bejelented, hogy ettől a dátumtól csak heti 1x tudsz jönni és ezen nem tudsz változtatni.
Rendben???
Ha igen, megbeszéltétek.
Ha nem oké, akkor addig jössz vagy most ennyi akár.
Hol itt a gond?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!