Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lassan 2 éve járok egy családh...

Lassan 2 éve járok egy családhoz takarítani, hetente kétszer. Nyáron én is a gyerekemmel szeretnék több időt tölteni. Hogy értetnétek meg ezt a másik családdal?

Figyelt kérdés

Amíg tart a gyerekem nyári szünete, visszább akarom venni a délutáni takarítasokat 8 órás munka mellett megyek a másik házhoz takarítani.

És nekem a nyári hónapok azok, amikor hazaérek időben.

Vidékiek vagyunk, falun élünk a gyerekm iskolája pedig 30 km-re van.

És én hiába végzek 14 órakor, azokon a napokon is, amikor nem megyek a családhoz takarítani, 17 órára tudok csak hazaérni a gyermekemmel (neki még kötelező a napközi, 15.30-tól hamarabb nem tudom elhozni suliból). És sajnos távolsági busszal közlekedünk.

Már belefáradtam hogy a másik családhoz kétszer járjak, és arra a döntésre jutottam, mivel nekem néha az idő többet ér, mint a pénz, nyáron visszább veszem a plusz munkát.

De tudom nagyon jól, ezt a másik család nem fogja megérteni (legfőképp az Anyuka).

2023. márc. 28. 08:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

"Keresnék is, nem tudom mi ezen a bonyolult."

Neked találták ki a céges takarító szolgáltatásokat, ahol ugyanúgy tudnak szabadságra menni a takarítók, mint bármely másik munkahelyen, és akkor hozzád sem mindig ugyanaz megy takarítani. Nem kötelező magánszemélyt alkalmazni feketén, de mondjuk a saját lakásodat te is takaríthatod, nem olyan megerőltető. Ha viszont mindig kell valaki, akkor ez a te szolgáltatód: [link]

Kérdező, te meg állj a sarkadra, és ne hagyd, hogy kihasználjanak, gondolom, így is feketén csinálod.

2023. márc. 28. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

"ne hagyd, hogy kihasználjanak, gondolom, így is feketén csinálod."

Csináljon egyéni vállalkozást és fizessen havi 80 000 ft járulékot? Plusz könyvelőt, ipát, kamarai adót? Értelmezhetetlen kérés ez.

2023. márc. 28. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell vállalkoznia, de feketén meg ő szabja meg a feltételeket, hogy mikor megy. A kérdés alapján ez úgyis csak másodállás.
2023. márc. 28. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

egyrészt nem értem, mért nem vagy egy gyerek meleltt sem elég felnőtt még, logikusan ha heti egy napot tudsz dolgozni, annyit vállalsz. rád erőltette, jó vicc. legyen ő a gonosz, mert te nem mondtad neki hogy neked nem fér be.

mondod neki hogy csak heti egyszer tudsz jönni júniustól, ő meg eldönti, hogy ez neki elég, keres egy másik takarítónőt is, vagy kerít inkább valaki mást, aki mindkét napot tudja vállalni.

(amúgy ki is vágnánk a takarítónőnket, ha nem a megbeszélt rend szerint jönne, hanem "csak amikor akar")

2023. márc. 28. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Ő a gonosz mert ő a gazdag mi?
2023. márc. 28. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:

11

Szegődjön egy rabszolgatartóhoz...pffff

2023. márc. 29. 10:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!