Hozzátok jár vagy a szüleidhez járt bejárónő (takarítani, főzni, vasalni, bármit)?
Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 16:29
1/8 anonim válasza:
Egy normális családba nem jár ilyen
2/8 anonim válasza:
Nem, nem is ismerek senkit, akihez járna, pedig elkelne. Csórók vagyunk :-/
4/8 anonim válasza:
En laktam albérletben külföldi diakkal es hozza jart hetente valaki takaritani.
5/8 anonim válasza:
Hozzánk nem, de dolgoztam egy helyen kertészként részmunkaidőben és oda járt.
6/8 anonim válasza:
Nem, nem is tudnám elviselni, hogy vadidegen rendezgesse a cuccaimat.
7/8 anonim válasza:
hozzánk (szüleimmel élek) heti egyszer jár takarítőnő, mindenhol takarít + náha vasal is
8/8 anonim válasza:
Nem, nem jár, de én szeretnék, ha egyszer majd beköltözöm az álomhàzamba (nem mostanában lesz, de kitartó vagyok). Szerintem, ha valakinek van erre pénze nincs ebben semmi furcsa, én is elfoglalt ember leszek a jövőben, nem biztos, hogy lesz időm egy kicsit nagyobb ház rendben tartásàra, most panelban lakom, és van hogy itt is összegyűlik a munka, és egy napot simán takarítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!