Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megbámuljátok az elhízott...

Megbámuljátok az elhízott embereket?

Figyelt kérdés
Kövér férfiként gyakran látom hogy mások bámulják a hasam, de lehet csak beképzelem. Ti szoktatok ilyet csinálni, akár úgy hogy észre se veszitek?

máj. 29. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Nem képzeled be.

Mikor kövér voltam (nő vagyok), nekem is többször ránéztek a hasamra. Én sem tudom, miért. Akkora megbámulnivalóan kövér nem voltam, és mindig úgy öltöztem fel, hogy optikailag kisebbnek tűnjön a hasam, de soha nem hordtam olyat, hogy rossz helyen tapadjon, vagy kisebb legyen egy számmal. A mellem pl. mindig nagyobb volt, mint a hasam.

De igen, ez velem is sokszor megtörtént.

máj. 29. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
1*-2* igen.
máj. 29. 20:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem veszem észre akkor nem tudom,hogy szoktam e csinálni.😀
máj. 30. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha valaki feltűnő valamiben,akkor természetes,hogy megbámulják.Az exkedvesem 192 kg volt,én 88 kg vagyok.Minket is megbámultak,mert kétszer akkora volt,mint én.Nem zavart minket,csak,ha beszóltak.Kedvesem mikor egyedül volt ledisznózták,volt hogy röfögtek neki az utcán.Ez már durva volt,többször sírt szegény.
jún. 3. 09:07
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Van megakad a tekintetem egy-egy emberen úgy hogy észre sem veszem, köztük néha a kövéreken is. Általában nem szándékosan bámulom őket, rosszindulattból pedig konkrétan sosem.

Nem hinném hogy beképzeled, az ember okvetlenül csinál néha ilyet, teljesen semleges hozzáállással is.

jún. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!