Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyorséttermi dolgozók, mit...

Gyorséttermi dolgozók, mit gondoltok olyankor amikor egy kórosan elhízott embernek kell felszolgálni egy hatalmas adag kaját?

Figyelt kérdés
Egyáltalán gondoltok bármit? Vagy totál leszarjátok ki mit és mennyit eszik

máj. 29. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Dolgoztam gyorsétteremben, nálunk az volt, hogy dolgozz akkor is, ha nincs munka. Ha megálltam, mert tényleg semmi teemdő nem volt, a kezembe nyomták a seprűt, hogy seperjek fel huszadszorra is.

Amíg mindig le kellett kötnöm magam valamivel, miközben hol a főnök, hol a menstruáló kolléganő, hol a hisztikirály munkatárs ordibált velem, magasról lesz.artam, ha a vendég vékony volt, túlsúlyos, vagy nőtt egy második feje a fenekére.

máj. 29. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából a 200. vendég után azt sem nézed, h fiú e vagy lány, nem hogy azt, h hogyan néz ki.
máj. 29. 05:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is dolgoztam mekiben és az volt ahogy az első írja. Nàlunk az volt a bevett gyakorlat hogyha nincs meló, akkor megfogtàl egy rongyot és a pulton törölted 5-10 percig ugyan azt a pontot, hogy a műszakvezető ne üvöltsön veled.

Én speciel fejben szàmoltam hanyadrésze van még hàtra a műszaknak. Pont nem érdekelt melyik vevő milyen kajàt rendelt. Egy kivétel volt, ha olyat amit bonyolult volt elkészíteni (értsd, oda kelett minimàlisan figyelni mert még nem volt benne az izommemóriàmban). Ott kicsit mérgelődtem hogy az éber alvàst meg kell szakítani.

máj. 29. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Én csak a csöcsös pasikat néztem meg
máj. 29. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyorsétteremben dolgozom ugyan, hanem ügyfélszolgálaton, kb egy hónapig érdekelt rettenetesen mindenki élettörténete meg vettem mindent a szívemre, utána pont nem érdekelt. Nyilván segítek továbbra is, de amint elment, 2 perc múlva el is felejtem.

Hidd el, nem érnek rá az ilyen munkakörökben dolgozó emberek az általuk kiszolgáltak életén agyalni.

máj. 29. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!