Hogyan látjátok a jövőt, ahol a mesterséges intelligenciát egyre többen használják a dolgozatok, esszék és szakdolgozatok megírásához, ami jelenleg is hatalmas problémát okoz már most az USA-ban?
Azért ha már programozás, azt a kódot meg is kell érteni, amit az AI ír. Nem lehet rá támaszkodni 100%-ra.
Írhat ő 80p soros kódot, ha az aki kérte, neki gőze nincs róla. Nem fogja tudni szerintem kiváltani az ebben dolgozókat, emiatt.
Én azt látom, hogyha részletes instrukciókat adsz neki, akkor ő is pontosabban dolgozik. Ez vonatkozik fogalmazásra meg programozásra is.
Arra például teljesen alkalmas, hogyha valamit idegen nyelven is be kell nyújtani, akkor azt lefordítsa, bár ezt elméletileg a translate is megcsinálja. Tapasztalatom szerint pontosabb a chat gpt.
Azt gondolom, hogy ez is, mint minden újdonság kap hideget-meleget, de ahogy telik az idő egyszerűen nem lehet majd elkerülni a használatát. Én elő is fizettem rá és használom napi szinten mindenre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!