Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megbámuljátok az elhízott...

Megbámuljátok az elhízott embereket?

Figyelt kérdés
Kövér férfiként gyakran látom hogy mások bámulják a hasam, de lehet csak beképzelem. Ti szoktatok ilyet csinálni, akár úgy hogy észre se veszitek?

máj. 29. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem
máj. 29. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

Én inkább a csinos, jó alakú nőket, de hát kinek mi...

51F

máj. 29. 14:25
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Bámulni nem szoktam, de megnézek egy nagyon dagadt nőt/férfit. Ahogy egy túl vékonyat is, vagy rikitó hajút, vagy nagy dekoltázst, fura ruhát, ronda tetkót, ugyanúgy, ahogy azt is, ami tetszik. N
máj. 29. 14:32
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Bámulni senkit sem szoktam, azonban olyan van, hogy valakin megakad a szemem, mert van benne valami, ami miatt kitűnik a tömegből, az átlagból. De akkor sem bámulom meg, többek közt, mert ellenkező esetben nekem sem lenne túl komfortos a dolog.
máj. 29. 14:42
 5/15 anonim válasza:
71%
Nagyon kellemetlen, és aberrált, de én rendszeresen megbámulom, főleg a fiatalabbakat (mondjuk kb 45 alatt), mivel van egy fétisem, elképzelem milyen lenne meghízni. Nem homoerotikus vágyakkal bámulok tehát, hanem kíváncsiságból, hogy "hmm én is így néznék ki".
máj. 29. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
22%
Max egy undorodó pillantás, de nem megbámulom.
máj. 29. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
14%
Igen le nézem. Én magam tökéletes vagyok és kigyúrt. Nők meg vannak értem bolondulva. Nem értem ezeket miért nem gyúrják ki magukat.
máj. 29. 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:
11%

Csak ha jelentősen kitűnik a tömegből, de nem bámulom meg és csak undorítóan egy pillantást veszek rá.

Van aki nem tehet arról hogy elhízott, mert lehetnek belső más egészségügyi problémái, de az elhízás gusztustalan egy állapot.

máj. 29. 15:38
 9/15 anonim ***** válasza:
58%

Nem bámulok meg senkit, maximum ha pont elém kerül, akkor gondolok rá, hogy az egészsége miatt sajnálom, hogy nem tud lefogyni. Nem tudni az okokat, hogy ki miért olyan alkatú amilyen, nem ítélek el semmit.

Azért Instagramon kicsit szoktam csodálkozni, mikor egy nagyon durván elhízott lány van vékony pasival... Persze tudom, a belső értékek is fontosak, de azért na, van az a kövérség, ami már nagyon durva. Nem a molett alkatra gondolok, hanem amikor valaki már járni alig bír, úgy el van hízva.

máj. 29. 16:10
 10/15 Metionin ***** válasza:
75%
Nem. Akkor bámulhatnám az utcán szembejövők minimum 70%-át.
máj. 29. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!