Férfiak! Egy idegen nővel vagy inkább egy medvével futnátok véletlen össze az erdőben?
Haverokkal elmentetek pecázni, mert hát mégiscsak hosszú hétvége van. Mindig is szerettétek a kihívásokat, ezért egy elhagyatottabb partú, vad vizű területet kerestetek, ahol már a horgászhely megközelítése is nehézkesnek bizonyult.
Elszámoltátok magatokat, kevés sört vittetek. Téged bíznak meg az utánpótlás beszerzésével, mert még alig ittál, tehát józan vagy. Az autót 20 percnyi sétára tudtátok lerakni.
Jobbnak látod levágni az utat, ezért bemerészkedsz a sűrű erdőbe.
Sajnos kezdesz eltévedni. Ráadásul elég messzire kerültél a többiektől. Egy erőteljes sikítást se hallana már meg senki.
Térerő nincs, hamarosan sötétedik. Az erdőn keresztül biztos nem találod meg az autót időben. 23:00-kor zár a dohánybolt!
Ideje visszatérni a haverokhoz.
Visszafordulsz, és akkor látod, hogy 50 méter távolságban megmozdul a susnyás. Követett valaki? Teszed fel a kérdést.
Minden bizonnyal egy élőlény lesz az, a véreres szempár már épp téged méreget.
A kérdés: medve legyen vagy inkább egy nő?
Tuti sokan csak azért is a medvére fognak szavazni. Amúgy ember legyen inkább, mint állat (bár este a medve alszik, nem?).
Nem mintha valaha mentem volna pecázni, szóval nem nekem szól a kérdés 😂
Mondenesetre jó kis polgárpukkasztás 👍
Ennek a kérdésnek mi értelme van?
Értem én hogy sokaknak rosszul esett, hogy sok nő egy medvével is szívesebben talalkozna, annyira tart a ferfiaktol,de ennek megfordítva semmi értelme
Nyilván a medve
A medve legfeljebb megöl, de nem semmiz ki, nem csináltatja fel magát és nem veteti el magát
"Minden bizonnyal egy élőlény lesz az, a véreres szempár már épp téged méreget."
Akkor ez valami Aileen Wuornos féle nő lehet. Hát köszi, inkább a medve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!