Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testes férfiak! Nem féltek tőle, hogy véletlenül összetöritek a nőket?
"Úgy szerettem, majd megettem!"
Amúgy de, ezért van az, hogy még vékonyabb állapotomban se lennék "felül" soha, mert vagy ez, vagy egy kíméletlen tornagyakorlat lenne az egész az meg szar.
A szénaboglya sem nyomja agyon a kisegeret :)
175 cm, 80 kg
Nem! Kifejezetten imádom a pici, vékony, törékeny lányokat, nőket. Még soha nem tettem kárt egyben sem.
185cm/108kg
Mi ez az ostoba elképzelés? Simán megtartom magam. Elképesztő milyen bugyuta elképzeléseik vannak az embereknek. Te RÁFEKSZEL férfiként a nőre, teljes testsúllyal? Vagy támaszkodsz? Na ugye...
Egy testes férfinél sem más. Volt 48-50 kilós barátnőm. Semmi gond nem volt a szexszel. Néha a pofám leszakad az ilyen kérdésektől.
187cm / kb 160kg
Össze még sosem törtem, de a borostám volt, hogy kidörzsölte a kis törékeny nő állát... 190cm / 106 kiló... Mostanában meg sajnos semmi ilyen veszély nem fenyeget.
maximum az volt, hogy a vékony csontos nőnek nyomta lovaglás közben a csípőm, bár akkor csak 90 kiló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!