Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért nem látják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem látják be sokan, hogy a sokáig egyedül élő férfiak nem véletlenül vannak egyedül?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalatok alapján azt kell mondjam, hogy az a férfi, aki 30 évesen még nem élt tartós párkapcsolatban vagy 25 felett még szűz, biztosan rendelkezik valami lelki vagy mentális terheltséggel. Ezekben az esetekben az egyedüllét már egy tünet, nem a testi adottságok miatti állapot. Az esetek többségében nem veszik észre ezek az emberek, hogy a nők nem a hasuk vagy a gyenge fizikumuk miatt nem akarnak velük lenni, hanem a személyiségük miatt. Márpedig erre a a két csoportra általában súlyos lelki, személyiségfejlődési problémák jellemzőek.
2018. dec. 31. 13:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Az biztos, hogy nem véletlenül vannak egyedül, a többi amit írtál, így általánosítva szimplán csak bullshit.
2018. dec. 31. 13:44
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

De a személyiségnek lehet a test a következménye.

Én féltem régen a férfiaktól, mármint volt sok férfi barátom, de kapcsolatot nem akartam. És a pszichológusommal rájöttünk, hogy ezért híztam meg nagyon, hogy így ne találjanak vonzónak. És bejött. :D

Ugyanígy lehet, hogy aki sikertelen, mert nem csak kiskutyák a nők, mint a filmekben, azok elkezdenek félni a nőktől, ami nőgyűlöletként jön le. A tudatalatti meg csodás dolog, ha valamitől félsz, azt kerülni fogod.

2018. dec. 31. 13:45
 3/19 anonim ***** válasza:
16%

Így van! Ha egy férfi tartósan egyedül van akkor azért a férfi a hibás!

Mondjuk, ha egy nőt meg csak megdug minden olyan férfi, aki szerinte nem selejtes, akkor azért is a férfi a hibás.

2018. dec. 31. 13:47
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

Hát figyelj, nekem nem volt még komoly párkapcsolatom, mert abba én csak olyannal mennék bele, akit tényleg szeretek, ilyen lány volt eddig 3, ők nem viszonozták, kb. 10 olyan csaj volt, akik meg belém voltak zúgva, de tőlük meg én nem akartam semmit.

Lehet, hogy velem van a baj, de én nem érzem 'súlyos lelki, személyiségfejlődési problémának' azt, hogy egész egyszerűen nem jövök össze csak azért akárkivel, hogy 'legyen valaki'. Remekül elvagyok a barátság+szexkapcsolatokban olyan lányokkal, akikkel kölcsönösen le van tisztázva, h nem akarunk a másiktól semmit, csak simán jól elvagyunk azt csá.

2018. dec. 31. 13:48
 5/19 LazyJones ***** válasza:
77%
Egy ponton túl öngerjesztő a folyamat. A folyamatos kudarcok miatt egyre megkeseredettebbek, tehetetlenebbek, a tapasztalatlanságuk miatti hátrány egyre csak nő, és nem tudják megfogni, hogy mi a probléma, ami onnan indult, hogy a külsejük, végzettségük, anyagi helyzetük miatt zsinórban kapták a kosarakat. Pozitív visszajelzés nincs, baráti, barátnői támogatás általában nincs, reális magyarázatot vagy nem kapnak, vagy egyszerűen nem tudnak feldolgozni. Régebben én is megkaptam, hogy legyek pozitívabb, magabiztosabb, rámenősebb, de amikor az ember évek óta harcol az egyedülléttel, az elutasítottsággal, a depresszióval és a tehetetlenséggel, és minden egyes próbálkozása éveken át ugyanúgy kudarcra van ítélve, baromira nehéz, majdhogynem lehetetlen ezt pozitívan kezelni és kommunikálni.
2018. dec. 31. 13:48
 6/19 anonim ***** válasza:
73%

Én tudom miért vagyok egyedül, mert számomra ez a legjobb állapot és nem akarom mások hülyeségeit elviselni és sajátjaimat sem akarom másra erőltetni. :)

Éljen a szingli/mingli lét, mindenki legyen boldog egyedül is. :D F

2018. dec. 31. 13:50
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Az addig oké, hogy lelki roncs vagyok, de amíg senki nem is hajlandó és nem akar megismerni a külsőm miatt, addig teljesen fölösleges a személyiséget belekeverni a játékba. Nagy valószínűséggel nem én vagyok az egyetlen a világon, aki ugyanígy van ezzel.
2018. dec. 31. 13:50
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

"a nők nem a hasuk vagy a gyenge fizikumuk miatt nem akarnak velük lenni, hanem a személyiségük miatt."

Igen, nem vagyok vicces, nagy dumás, kezdeményező, tökös, magabiztos. Ezekkel van baj a személyiségemben, ami nem vonzó a nők számára, hiszen a nők vonzalma nem humánus, emberi dolgokhoz köthető, mondjuk hogy kedves vagyok, udvarias, hűséges, támogató, hanem a fenti amorális, értéksemleges dolgokhoz.

2018. dec. 31. 13:51
 9/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
34%
29 éves korom óta, 6 éve eszem ágában sincs elköteleződni senki mellett sem. Ez az én saját döntésem. Teszek rá, hogy te ezt defektnek gondolod.
2018. dec. 31. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, nézd meg a legrosszaindulatúbb válaszát és vesd össze a 4-es válaszolóval.

Előbbi nem akar nőt, de folyton leírja, milyet akar, annyira nem érdeklik a nők, hogy csak róluk beszél, érzed a dühöt és a kétségbeesést a szavaiból.

4-es meg tök nyugodt, lejön, hogy saját döntés, nem zavarja, normális, hiteles az, amit mond, és ahogyan cselekszik.

Van, aki beleőrül, van, aki nem.

2018. dec. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!