Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem látják be sokan, hogy a sokáig egyedül élő férfiak nem véletlenül vannak egyedül?
De a személyiségnek lehet a test a következménye.
Én féltem régen a férfiaktól, mármint volt sok férfi barátom, de kapcsolatot nem akartam. És a pszichológusommal rájöttünk, hogy ezért híztam meg nagyon, hogy így ne találjanak vonzónak. És bejött. :D
Ugyanígy lehet, hogy aki sikertelen, mert nem csak kiskutyák a nők, mint a filmekben, azok elkezdenek félni a nőktől, ami nőgyűlöletként jön le. A tudatalatti meg csodás dolog, ha valamitől félsz, azt kerülni fogod.
Így van! Ha egy férfi tartósan egyedül van akkor azért a férfi a hibás!
Mondjuk, ha egy nőt meg csak megdug minden olyan férfi, aki szerinte nem selejtes, akkor azért is a férfi a hibás.
Hát figyelj, nekem nem volt még komoly párkapcsolatom, mert abba én csak olyannal mennék bele, akit tényleg szeretek, ilyen lány volt eddig 3, ők nem viszonozták, kb. 10 olyan csaj volt, akik meg belém voltak zúgva, de tőlük meg én nem akartam semmit.
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem érzem 'súlyos lelki, személyiségfejlődési problémának' azt, hogy egész egyszerűen nem jövök össze csak azért akárkivel, hogy 'legyen valaki'. Remekül elvagyok a barátság+szexkapcsolatokban olyan lányokkal, akikkel kölcsönösen le van tisztázva, h nem akarunk a másiktól semmit, csak simán jól elvagyunk azt csá.
Én tudom miért vagyok egyedül, mert számomra ez a legjobb állapot és nem akarom mások hülyeségeit elviselni és sajátjaimat sem akarom másra erőltetni. :)
Éljen a szingli/mingli lét, mindenki legyen boldog egyedül is. :D F
"a nők nem a hasuk vagy a gyenge fizikumuk miatt nem akarnak velük lenni, hanem a személyiségük miatt."
Igen, nem vagyok vicces, nagy dumás, kezdeményező, tökös, magabiztos. Ezekkel van baj a személyiségemben, ami nem vonzó a nők számára, hiszen a nők vonzalma nem humánus, emberi dolgokhoz köthető, mondjuk hogy kedves vagyok, udvarias, hűséges, támogató, hanem a fenti amorális, értéksemleges dolgokhoz.
Kérdező, nézd meg a legrosszaindulatúbb válaszát és vesd össze a 4-es válaszolóval.
Előbbi nem akar nőt, de folyton leírja, milyet akar, annyira nem érdeklik a nők, hogy csak róluk beszél, érzed a dühöt és a kétségbeesést a szavaiból.
4-es meg tök nyugodt, lejön, hogy saját döntés, nem zavarja, normális, hiteles az, amit mond, és ahogyan cselekszik.
Van, aki beleőrül, van, aki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!