Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem látják be sokan, hogy a sokáig
egyedül élő férfiak nem véletlenül vannak egyedül?
Én már rég beláttam! Se barátnő se szex semmi sem jött össze soha,akárhányszor próbálkoztam a külsőmre hivatkaztak,hogy ronda vagyok szóval bocsi nem, ez van! Szerintem nagyon sokan felismerték már ezt a tényt csak nem akarják elfogadni és ez hozza a további lelki problémákat!
2018. dec. 31. 14:05
Ja, és akkor olvasd el még egyszer a #4-es válaszát. Neki jut szex. Úgy könnyű mentálisan stabilnak maradni...
2018. dec. 31. 14:07
És szerinted ugyanez nem igaz azokra a nőkre, akik a környezetük szerint ugyan tökéletesek, mégsincs kapcsolatuk évek óta?
2018. dec. 31. 14:59
Szerintem nagyon fordítva ülsz a lovon. Az idióta nők miatt vannak nehéz helyzetben a normális férfiak.
2018. dec. 31. 15:02
Ezt kár 1 nemre lebontani, pláne, hogy szerintem egyedülálló nőből lényegesen több van.
A nehéz személyiség meg egy bizonyos fajta (nem)nevelés eredménye, amelyik bármelyik nemnél előfordul.
2018. dec. 31. 15:16
Tyúk és tojás esete. Már nem is emlékszem, esetemben a visszautasítások, vagy a lelki törés volt előbb.
2018. dec. 31. 15:34
31 évesen nem volt soha senkim egy randi erejéig sem. Nem a szépségek után "futottam", hanem saját kategóriámban, az egyszerűbb nők között. Nem gondolom, hogy kizárólag az én hibám. Mivel én elhívtam a nőt/lányt, én akartam többet, én tettem valamit az "ügyért", én kezdeményeztem az ismerettséget, a részem tehát megtettem. Nem egyszer, nem kétszer. Barátságok alakultak nőkkel, egyéb soha. Sportolok, van munkám, több hobbim, a barátaim közül pedig van aki több, mint 20 éve jóbarátom. Ezekből gondolom, hogy csak nem lehetek annyira elviselhetetlen személyiség. (31/F)
2018. dec. 31. 15:40
Személyiség miatt nehezen, tekintve, hogy ezeknek a férfiaknak a személyiségét nem ismerik, mivel már egy jóval előbbi, felszínes ismerettségi fázisban kikerül a nő látóteréből, a "köszdenem" zsákba.
Ezért jutnak el a nagyarcok a dugásig, aztán mennek szét, mert ott feltűnik a pasi a nőknek, és AZTÁN ismerik meg a személyiségét, és lesz vége/pofáraesés.
2018. dec. 31. 15:48
"biztosan rendelkezik valami lelki vagy mentális terheltséggel"
1. Semmi mentális problémán nincs, különben diplomázni sem tudtam volna.
2. MO-n 99%-ra senki se feltételezi egy legalább átlagos kinézetű férfiről h ő szűz.
3. Egyébként meg hazudni is lehet. Nem mint ha bárkinek köze lenne hozzá.
4. Nem ettől leszel jobb v rosszabb ember.
5. K...a sok oka lehet annak h ki mért v egyedül, betegség, anyagiak, munka....
2018. dec. 31. 17:59
Kapcsolódó kérdések: