Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van más is, aki még véletlenül sem szeretne részeg csajokat elcsábítani?
Elmagyarázom miért.
Amikor tizenéves voltam, akkor a legtöbb „kaland” többnyire szórakozóhelyeken alakultak ki úgy, hogy a lányok (na meg a fiúk is) igencsak ittas állapotban voltak. Sokan itt tudtak elindulni a csajozás ösvényén. Egy csomószor az első csók vagy szex is az alkohol kisebb vagy nagyobb hatása alatt játszódott le.
Ezeket én mind megtapasztaltam kamaszkoromban (meg azért most is).
De ez szerintem NEM JÓ. Ugyanis én egyáltalán nem iszok alkoholt, egy cseppet sem. Így mondjuk alapból meg van nehezítve a dolgom a szórakozóhelyeken. De annyira nem is érdekel, mert én nem szeretnék részeg csajokkal kikezdeni.
Miért is?
A válasz egyszerű: MERT AZ NEM KIHÍVÁS. AZ ÚGY CSALÁS.
Véleményem szerint úgy összejönni egy nővel, hogy az nincs normál tudatállapotban, szerintem nem más mint csalás.
Ugyanolyan ez mint a sakkban amikor leülsz az ellenfél ellen egy partira. Kivárod, hogy épp nem néz oda és mondjuk leveszed a sarokból a bástyáját (amit modnjuk nem vesz észre) és megy tovább a parti, majd nem sokra rá bemattolsz neki. Megtehetném, hogy örülök, hogy legyőztem az ellenfelet. De én nem tudnék szívből örülni ennek, mert egész életemben ott lenne legbelül, hogy én valójában nem vagyok jobb tőle, csak csaltam.
Pont úgy mint a csajozásban. Örülhetnék, hogyha lerészegedett csajokkal szexelnék vagy fodgosnám őket stb. De én ennek nem tudnék örülni, mert mindig ott maradna bennem, hogy józanul talán rám sem néztek volna és én valójában csak csalással értem el ezt.
Nagyon „fulfangosz”!
Szerintem meg aki bas,zni akar, azt nem fogja zavarni, ha a csaj részeg. Aki meg kapcsolatot, az nem szórakozóhelyen ismerkedik 😃
A kérdésből szerintem kiderül, hogy soha nem csináltam ilyet. És nem is tervezek.
Izé, ha valaki kihasználja, hogy a másik részeg, az szerintem nemi erőszak."
Ha meg be kapja a lány akkor törvényes?!
Hülyeségeket ne írj , mert magadat járatod le!
Felnőtt egészséges ember ha komolyan gondolja valakivel , nyilván nem akarja le itatni a nőt , de ha valaki magától iszik és rád mászik és te elutasítod úgy , hogy persze azért tud magáról és nem a szádba hány , akkor egy barom vagy .
Az is zavar ha spicces, mert akkor sincs teljesen ép tudatállapotban. Én kizárólag úgy szeretnék szexelni nőkkel, hogy teljes mértékben maguknál vannak.
Tévedsz barátom. Az egész világ egy játszma.
Nyilván van különbség hogyha egy nőt ismerek már jól és én józanul is teljesen bejövök neki meg aközött, hogy mondjuk vadidegennel ismerkedek meg frissen és nem tudom, hogy normál állapotában akarna-e egyáltalán tőlem bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!