Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó a pasi, de nem fog meg benne semmi, hiába akar elcsábítani. Más is volt ezzel így?
Egy jól szituált, sármos, vonzó pasi fűz mostanában erőteljesen, ami mondhatni imponál, kinek nem?
Viszont hiába megnyerő a külseje, valójában nem találok benne olyat, ami úgy megfogna, hogy komolyabbat is el tudjak vele képzelni. (Az már egy másik tészta, hogy ő mit akarna tőlem.)
Más lány is volt már ezzel így, hogy inkább hagyja a pasit, mert szimplán a külső tulajdonságai nem elégítenék ki hosszútávon? 26N
Nekem alapból kevés férfi "jön be"! Olyan pedig;aki kívül- belül,hosszútávon is,még ritkább!
Ők is így vannak velem.
De szerintem ez így van jól. Nem tetszhet mindenkinek mindenki.
A legfontosabb; - hogy szeress vele lenni - boldog légy vele - felszabadult,stb.
Ez mindkét nemnél előfordul.
Én nem lány vagyok, uh bocs, hogy mégis írok, csak, hogy lásd a probléma nem csak veled fordul elő.
Szóval, nekem is vannak olyan lány barátaim (tényleg barát) akivel nem így indult, de a mai napig találkozunk, jól elbeszélgetünk, elhülyéskedünk, de azt a pluszt nem érzem ami miatt azt szeretném, hogy a párom, a barátnőm legyen.
Ha nem érzed, hogy Ő az aki neked kell akkor nem Ő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!