Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit gondoltok arról, ha egy pasi a 30-as, vagy akár a 40-es,50-es éveiben fülbevalót hord?
Hu hát elképzeltem.40-50-es ősz haj vagy fél kopasz, fülbevalóval, kiélt borvirágos arc, karon régi tetkó "P mobil", "Szeretlek Vera" felirat. :D
nagyon izgató brrrr
Attól függ. Szerintem minden korosztályban volt fülbevaló trend. Már tinikorom végén jött be a fültágító. Amikor először láttam ilyet, úgy elborzadtam, mintha a fiú félkarú, vagy féllábú lett volna.
Pár éve pedig egyre több kamasz fiún láttam, hogy az egyik fülbevalója köves. Eddig csak fémek voltak leginkább, most pedig már csiszolt üveg és társaik is mehetnek.
E fentebbi kettő nekem nem férfias. Az egyik elborzaszt, a másik meg nagyon feminim. De a többivel ki vagyok békülve. 20ad rangú szempont.
Utoljára tinikoromban volt menő...
Azóta én már nem nagyon látok fülbevalós férfiakat, de mintha a női fülbevaló-viselés is jelentősen visszaszorult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!