Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véletlen műve, a biológiáé vagy kultúráé, hogy szép nők szép férfiakkal alkotnak párt, és külsőre általában mindenki hasonló szintűvel alkot párt?
Mindig is lenyűgözött a valóságnak ezen aspektusa, és az, hogy ezt természetesnek veszik.
De senki nem magyarázza a mögöttes okokat (jól van az úgy hozzáállás mellett), hogy miért alakul ez ki így, mi mozgatna ezt, mi az a láthatatlan kéz amely a párválasztást szabályozza ilyen szinten.
Megint egy ház ablakávól cégzett torz megfigyelés…
Nézz körül jobban és ne ki emelj pár kirívó esetet.
Én is találkoztam már szép párokkal, akik valahogy tényleg illettek egymáshoz, de a legtöbb párkapcsolatbaj szerintem baromira nem az általad felvázolt dolog a jellenzö, föleg a mai világban, ahol már arra sincs idö, hogy megismerjük a másikat.
Az evolúciós humánbiológia és az evolúciós pszichológia egyszerű magyarázatot ad erre, szép nők általában jóképű pasit szeretnének a minél jobb génkészlet átörökítése miatt, ha a vagyoni helyzetet kivesszük a képletből.
Azonban felhalmozott javak is rákerülnek a mérlegre (ennek is vannak evolúciós gyökerei), ha döntést hoz a nő, és bizony egy ronda vagy átlagos férfinak a vagyona óriási plusz lehet, ha szép nőt szeretne "fogni".
Példát amúgy lehet mondani a fentiek ellenkezőjére, de statisztikai szempontból, a nagyképet tekintve az elhanyagolgató.
7-es vagyok, mivel is hülyítem egészen pontosan?
Ha tudod, cáfold meg, amit írtam, mert ez így kevés önmagában..
Mondjuk először nem ártana megpróbálni alátámasztani az állításaid, mert ezek csak így lógnak a levegőben. Lényegében csak leírtad ugyanazt az incel baromságot, amit a kérdés is implikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!