Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véletlen műve, a biológiáé vagy kultúráé, hogy szép nők szép férfiakkal alkotnak párt, és külsőre általában mindenki hasonló szintűvel alkot párt?
Mindig is lenyűgözött a valóságnak ezen aspektusa, és az, hogy ezt természetesnek veszik.
De senki nem magyarázza a mögöttes okokat (jól van az úgy hozzáállás mellett), hogy miért alakul ez ki így, mi mozgatna ezt, mi az a láthatatlan kéz amely a párválasztást szabályozza ilyen szinten.
20
Statisztikát viszont lehet állítani belőle, amiből kiderülhet, hogy valaki mondjuk átlagban 4.6 pontot kap, valaki meg mondjuk 7.6-ot.
De akkor mondok egy kiugró példát: egy beteges, menni alig képes pasi esélyesen sokkal kevesebb lányak fog bejönni, mint egy egészséges, sportosabb pasi.
Amúgy csak vicces tényként:
Engem végtelenül untat a gyúrás és minden hasonló, emiatt rotringbetét alakú testem van. Plusz egyes típusú (autoimmun eredetű) cukorbeteg vagyok, olyan szövődményekkel, hogy tényleg igen nehezen tudok járni. A fejem nem is fej, hanem inkább fujj, szerintem amikor megszületettem, felsírt az orvos. Megélni éppenséggel ugyan mindig meg tudtam korrektül, de gazdag azért bőven nem vagyok és nem is voltam. Na ezekhez képest világ életemben volt csajom mindig, és mindig olyan, aki sok kategóriával szebb, mint amilyen pasi én vagyok. És egy ideje nem "csajom" van, hanem családom. Egy olyan feleséggel, aki szintén soksok kategóriával van felettem kinézetre.
És mindezt azért mert nem picsogok és mindenféle agymenést próbálok kitalálni, hogy miért nem lehet ezt vagy azt vagy amazt elérni, jajj, gonosz genetika, gonosz evolúció, hüpp-hüpp, hanem teszek azokért dolgokért, amit el akarok érni.
Ennyi. Minden más csak szánalmas fitymaszűkületek rinyálása.
22
Azt vágod, hogy pont ezt mondom? Hogy az egészségesség nagyban befolyásolja, hogy ki lesz vonzó meg ki nem? Viszont ez sokszor genetika függő, sok olyan betegség van, ami örökölhető/a hajlandóság örökölhető. gigachad állat nem tudom hol mondtam, pls mutass rá
23
Ja, aki egy zseni volt, ráadásul ő egy példa + a két feleségével már 3. Sok következtetést ennyiből nem lehet levonni
@26: Na tökjó, akkor egyetértünk. Már ez is gond? :D
(De egészség, fittség, és minden egyéb nélkül is lehet párt találni, méghozzá simán, LSD #25. Nyilván egészségesen meg fitten még ennél is egyszerűbb. Mielőtt félreértesz: nem, nem azért írom, mert te bármi ezzel ellentéteset mondtál volna.)
25,27
Akkor lényegében egyet értünk, csak talán abban nem, hogy mekkora a mértéke az örökölt dolgoknak (mert valamennyit biztos számít)
Kíváncsi vagyok kik azok az emberek akik ide irogatnak és felhatalmazva érzik magukat, hogy eldöntsék mi biológiai tény és mi nem.
Mármint milyen szakma, milyen végzettség stb.
Mert itt rakosgatják a kérdéseket saját tetszésnek ( és egonak ) megfelelve, mintegy bagatellizálva vagy lekicsinyelve minden témát, vonatkozást ami nem fér a világképükbe. Mint kis gonosz bosszúállók.
Mivel SEMMIFÉLE BIZONYÍTÉK nincs ilyen "biológiai tényre", sem tudományosan, sem a józan paraszti ész alapján (kinézel az ablakon, akkor látod, nem igaz, amit mondasz), ezért neked kellene bizonyítékokat elöhozni, de nem incel oldalakról, hanem valóban tudományos helyekröl, és megbízható, dokumentált adatokkal támasztani alá az állításodat.
Ezt soha nem fogod tudni megtenni, mert hamis állítással indítottad a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!