Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatal pár lazán otthagyott...

Fiatal pár lazán otthagyott előttem piacon 9000 ft-ot szederre, eperre, csak gyümölcsökre. Huszonévesen honnan van az embernek annyi pénze, hogy csak 1 helyen otthagyjon ennyi pénzt?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 20. 12:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen reális hogy mindketten keressenek nettó 400-at. Ha albérletben is laknak, marad havi minimum 550k-juk minden másra…
2024. ápr. 20. 13:04
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
#1 Vagy épp a gyereknek/gyerekeknek vitték.
2024. ápr. 20. 13:04
 13/24 anonim ***** válasza:
7%

Én meg tudlak érteni. És az emberek többsége is bizonyára hasonlóan érez. És tudod az az érdekes, amikor egy dohányt vesz valaki, hetente 5 ezer forintért, ez 20 ezer forint egy hónapban, olyan magától értetődő. Ennyibe kerül. Sokan keresnek ám jól, több százezret. És az is lehet, ez a házaspár nem dohányzik. Marad pénz vitaminra.

Talán örömmel fogadod azt a jó hírt, hogy nemsokára egy új világ veszi kezdetét melyben te is bőségesen hozzájutsz minden finom ételhez.

2024. ápr. 20. 13:06
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

Egy kőműves segédmunkás, akinek lehet 8 általános végzettsége sincs, napi 20 ezer forintért megy el dolgozni Szabolcsban, ami havi 20 munkanappal számolva 400 ezer forintos munkabér. Munkába hozzák viszik furgonnal, tehát a munkába járásért se fizet, sok helyen ebédet, italt biztosítanak nekik, arra se kell költenie. Ha még szombatonként bevállal egy kis plusz munkát, simán keres havi 500 ezret is.

Ehhez viszonyítsd hogy mondjuk egy diplomás, multinál szellemi munkakörben dolgozó fiatal mennyit keres, és még lehet a szülei is támogatják..

2024. ápr. 20. 13:52
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

"Huszonévesen honnan van az embernek annyi pénze, hogy csak 1 helyen otthagyjon ennyi pénzt?"

Talán elírtad véletlenül, és nem 9000, hanem 90000 Ft-ért vettek gyümölcsöt? Mert akkor esetleg megérteném a meglepődést, hogy "ennyi pénzt".

Nehogy már az ember 9000 Ft-ot ne költhessen magára anélkül, hogy mások - akinek semmi köze hozzá - derékig belemászva a pénztárcájukba megsértődjenek.

Én pl. 2 órával ezelőtt hagytam az élelmiszerboltban 16000 Ft-ot (volt benne gyümölcs is). Mindjárt megyek, és elbujdosok szégyenemben egy sarokba, csak előbb megfőzöm az ebédet a gyerekeimnek...

2024. ápr. 20. 14:05
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Lehet a nagyi adta a pénzt családi osszejovetelre bevásárolni es repa krumpli uborka hús helyett a hülyék bogyókat vesznek.
2024. ápr. 20. 14:22
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azt akartad írni, hogy örülsz neki, hogy a fiatalok végre egészséges gyümölcsöket vettek pia, cigi, popcorn, cukros üdítők, energiaitalok, kávé, chips, szalonna, stb. stb. stb... helyett.
2024. ápr. 20. 14:27
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

#16:

Itt inkább te vagy a hülye, ennyi ésszel és logikával. xD

2024. ápr. 20. 15:42
 19/24 anonim ***** válasza:
78%
Szederre minden további nélkül kifizetek ennyit én is, mert azt nagyon szeretem és olyan rövid ideig lehet kapni. Szomorú, hogy ez nagyon sok ember számára luxusnak számít :(
2024. ápr. 20. 16:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

De ha a dohányboltban hagynak ennyit, akkor mi is van? Az oké? Jómmagam, azért jobban aggódnék.

A szederrel legfeljebb csak annyi bajom, hogy finomabb szezonban.

2024. ápr. 20. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!