Fiatal pár lazán otthagyott előttem piacon 9000 ft-ot szederre, eperre, csak gyümölcsökre. Huszonévesen honnan van az embernek annyi pénze, hogy csak 1 helyen otthagyjon ennyi pénzt?
De téged ez miért izgat olyannyira, hogy még egy kérdés is született erről?
Egy felnőtt ember, aki képes a logikus gondolkodásra, és látja a dolgok miértjét, pontosan fel tudja magának vázolni a lehetséges eseteket, hogy miért engedheti meg magának ezt egy fiatal pár.
Ehhez nem kell kérdést kiírni.
Ez nekem sokkal inkább egy provokációnak tűnik. Vagy netán azt akartad, hogy elkezdjük csoportosan szapulni őket, hogy miért költenek ennyit gyümölcsre?
Eleve beteg szemlélet ez, ami arról szól, hogy a másiknak miért lehet, ne lehessen neki se!
Nem arról, hogy nekem miért nem megy, és mit tehetnék azért, hogy nekem is jobb legyen...
Arra nem gondoltál,hogy esetleg a fizetésükből?Vagy a szülők adtak nekik?
Egyébként meg tök szánalmas,hogy ilyenekkel foglalkozol.Senkinek semmi köze a másik anyagi helyzetéhez.Te azt bámulod,hogy ki mit vesz mennyiért?Nevetséges vagy.9000 Ft meg semmi,legalább finom gyümölcsöt vesznek belőle,nem pedig piát,vagy drogot.
Miért provokálsz?
Mintha manapság 10.000 Ft olyan nagy összeg lenne.. aki dolgozik annak egyszerűen a napi bére több.. gyümölcs pedig egészséges. Szerintem simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!