Más huszonéves is furcsálja amikor a kortársai már
családot alapítanak stb?
Figyelt kérdés
23 vagyok szóval egykorosztály vagyok velük, többnek van már gyereke stb, meg házasság. Nekem még kapcsolatom sem volt és randizni sem akarok elkezdeni. Igazából értelmét sem látom a házasságkötésnek meg a gyerekvállalásnak és túl sok kapcsolati igényem sincs. Csak nekem teljesen fura és érthetetlen ez? 23f
Hát amúgy a legegészségesebb az ha a nő 20-27 éves korban pujázik le mert ebben a korban van a legkisebb kockázata a betegségeknek.
30 körül és afelett már nő az esélye, hogy valami nem stimmel majd.
Szóval egyáltalán nincs abban semmi furcsa, hogy 23 évesen már gyerek van.
2023. szept. 19. 02:22
2/18 anonim válasza:
Tudatanok, semmit se fognak fel a világ működéséből, de már beállnak a rabszolgasorba.
2023. szept. 19. 02:25
3/18 Justinianus válasza:
A te agyadnak még sok minden érthetetlen...
2023. szept. 19. 03:16
4/18 anonim válasza:
1-esnek van igaza, valójában huszonévesen lenne ideális pont a családalapítás, csak az emberek túlmisztifikálják ezt az egészet.
2023. szept. 19. 06:01
5/18 anonim válasza:
Ja, mert pénz és agy nélkül a legjobb gyereket csinálni.
Micsoda misztikum, általában azokból lesz sikeres, akiket tudatosan vállaltak a szülei, nem besikerült, meg látta amerikai filmekben a rózsaszín cukimázat a családi életről.
A legtöbb 30 év alatti fejben még gyerek.
2023. szept. 19. 06:28
6/18 A kérdező kommentje:
Ha az embernek nem toltak mindent a segge alá 23 évesen nemigen lesz egisztenciája.
2023. szept. 19. 06:57
7/18 anonim válasza:
Igen, nem értem miért kapkodnak vele egyesek, még bőven ráérnének elrontani az életüket. De sokan felelőtlenség miatt teszik, mert nem védekeznek.
2023. szept. 19. 07:28
8/18 anonim válasza:
Nekem volt olyan osztálytársam aki már ballagáskor terhes volt.
2023. szept. 19. 08:29
9/18 anonim válasza:
Nekem ugyanez, szintén 23f. Bár szerintem annyira nem fura, csak kisebbségi érzetem lesz tőle.
Biztos szeretik egymást, nekem nem fáj, csak kicsit megrázó élmény, hogy egyik héten még a földrajzon keresik a térképen Afrikában Magyarországot, másik héten meg már fotózkodnak a gyerekkel.
Mindenkinek más a prioritása.
2023. szept. 19. 08:40
10/18 anonim válasza:
27 éves nő vagyok és még jópár évig nem akarok gyereket, de lehet nem is lesz. Egyszerűen idegesítenek, hisztisek, akaratosak, folyamatos figyelmet igényelnek, hangosak, rohangálnak, nem hiszem, hogy nekem erre minden nap szükségem lenne. Meg hát hatalmas felelősség és sok lemondással jár. Én se értem, minek cseszi el valaki ezzel a legszebb fiatal éveit. Értelmiségiek amúgy nem vállalnak 25 alatt gyereket, csak ha ezzel akarnak gazdag pasit megfogni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!