Van más is úgy hogy felnőtt létére már teljesen elfelejtette hogy hogy kell folyóírással írni?
40+ vagyok, utoljára egyetemistaként írtam rendszeresen kézzel.
El nem felejtettem húsz év alatt, de hamar elfárad a kezem.
Én nem elfelejtettem hanem amíg nekem törin fősulin a külalak is nagyban számított olyan írásaim voltak amiken mások is teljesen ep voltak hűlve. Gyönyörűem kanyarintva minden szó, és extrém gyorsan is írtam.
Mióta felnőttem es pl ha munkahelyen kellenek a jegyzetek, meg postitokra gyors felirni vmit vagy vázlatosan lejegyezni bármit, ma mar nekem a tartalom számít csak es totálisan nem érdekel hogy néz ki az egész, arra megyek rá csak hogy a lehető legkevesebbet kelljen mozgatni a tollat tengeteg a rövidítés is és teljesen minimalizált a stílus szinte csak egy hullámvonal az egész
Utoljára az iskolai éveim alatt kellett folyóírással írnom, azóta sosem használtam. Mindent billentyűzeten írok, évek óta nem írtam kézzel semmit.
Azt nem mondanám hogy teljesen elfelejtettem, de azért látszik hogy csúnyábban és lasabban írok mint azelőtt. Néha-néha meg kell állnom, mert előfordul hogy nem jut eszembe hogy írjuk az adott betüt. Szerintem ez természetes, ha valaki nem fejleszt egy képességet amit hosszú évekkel ezelőtt tanult. Nekem az iskola óta nem volt szükségem folyóírásra sose, ha írok is azt mindig billentyüzeten teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!