Mit tehetek,ha felnőtt emberkènt is nehezen tudom elfelejteni az iskolai terrort?
40 èv feletti nő vagyok.Elismerem,hogy nem vagyok teljesen lelkileg egèszsèges,ès sokan külön egyènisègnek tartanak.Jelenleg egy rehabos munkahelyen dolgozok,ahol szeretem,amit csinálok,mert elèg változatos.Munkatársaimmal jól kijövök.
Problèmámat igyekszem kezelni.Járok rendszeresen pszihiáterhez,pszihológushoz,jógázni,ès segítő beszèlgetèsekre.Vannak hátrányos tulajdonságaim.Sokszor rosszul állok ki magamèrt,aminek egyik oka a sulis èvek.
Szakmunkáskèpzőben kezdtem a tanulást,ès utána èrettsègiztem le.Ott sok volt az aggresszív társam,aki mindig kènyszerített a behódoló,kedves viselkedèsre,de ők lehettek durvák.A tanárok is mellèjük álltak.Azóta úgy èrzem mintha rám lenne írva,hogy velem így kell.Elmesèltem a rehabos főnökömnek,ès azt mondta mi jogon kène velem így.Engem kísèrtenek ma is ezek a diákok,mert nagyon megalázónak èreztem a viselkedèsüket.Sosem megyek osztálytalálkozóra.A sulit is letagadom ahová jártam.
Kérdező, már annak is oka van, hogy a szakmunkásképzőben te lettél a többiek céltáblája!
Az alapvető problémák sokkal kisebb korodban történtek veled. Gyakorlatilag életünk első 3 éve meghatározó a személyiségfejlődés szempontjából. A szakmunkásképzőben történtek már csak a kisgyerekkori problémák következményei voltak.
A 20 éves osztálytalálkozó nekem nagyon jót tett, örömmel láttam, hogy siklott ki sok akkoriban számomra menőnek tűnő arc élete... hogy csak az egyik legnyomibb, legyszegényebb mindenki által sajnos általam is cikizett osztálytársból lett igazán valaki, meg belőlem.
Jó nem vagyok nagyvalaki, de biztos lábakon, biztos egzisztenciám van, míg a magukat menőnek tartó kegyetlen szarjankók, pontosan ugyanbott tartanak az életben, ahonnan elballagtak... csak már vörösödik az orruk a sok alkoholtól.
Nekem meg a kamaszkori nagy szerelmem ugrott be 2 napja és azóta megint szerelmi bánatom van... egy olyan csaj miatt akit konkrétan 23éve nem láttam...
Néha vannakbilyenek, fene tudja miért jutnak eszünkbe ilyen régi sérelmek... furcsa dolog az emberi elme...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!